Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108576277 Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 16 Pro Max - 3mk Wallet tok


Cikkszám: W-3WalCas-AiP16PM-0 | EAN/Vonalkód: 5903108576277 | Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 16 Pro Max - 3mk Wallet tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5120 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

3mk Wallet tok
Tartósság nylon szállal varrva
Erős védelem minden oldalon - nylon szálból szőtt konstrukció
Tok és pénztárca egyben - 3 zseb, pl. kártyának, személyi igazolványnak és készpénznek
Nyitható és zárható tetszés szerint - könnyen használható mágneses rendszer
Állítsd be a telefonodat bármely pozícióba - a tok praktikus állvány funkcióval rendelkezik
Szuper tartósság a nylon szálnak köszönhetően

Ha olyan megoldást keresel, ami minden oldalról megvédi a telefonodat, a 3mk Wallet tok telitalálat lesz. Ez az első zárható tok a 3mk Protection családban. A nylon szálból készült konstrukciójának köszönhetően a 3mk Wallet tok extrém tartóssággal és ellenállással rendelkezik a sérülésekkel szemben. Az oldalai termoplasztikus poliuretánból (TPU) készültek, amelyek hatékonyan elnyelik az ütés erejét, ha a telefon kemény felületre esik. Zárt állapotban a tok teljesen beborítja és védi az egész készüléket, beleértve a kijelzőt is. A tok megbízhatóságát független Military Grade - Logistic Transit Drop Tests eredmények igazolják.

Praktikus zsebek kártyák tárolására
Szeretnéd könnyíteni a zsebedet vagy táskádat a napi, rövid kiruccanások során? Azáltal, hogy nem viszel magaddal egy nehéz pénztárcát dokumentumokkal, kártyákkal és pénzzel, elegendő csak egy okostelefont, amelyet a 3mk Wallet tok véd. A belseje három praktikus zsebet rejt, amelyek tökéletesen elférhetnek például egy személyi igazolvány, egy fizetési kártya és 1-2 bankjegy. Ne aggódj, a pénztárcatok tartalma hatékonyan védve van a véletlen kicsúszás és elvesztés ellen.

A funkcionalitás a 3mk Wallet tok második, erőteljes ereje.
Mágneses fül az egyszerű hozzáférés érdekében
A 3mk Wallet tokban olyan megoldásokat és funkciókat találsz, amelyek a legnagyobb szkeptikusokat is meggyőzik a pénztárca tokokkal kapcsolatban. Egyszerű és kényelmes nyitás és zárás egy kézzel biztosított a mágneses fül segítségével. Még ha az okostelefon használatának intenzitása megnövekszik is, az igazolt mágneses rendszer nem veszíti el vonzerejét. Nyugodtan félreteheted az aggodalmaidat a fül spontán kinyílása és a tok tartalmának elvesztése miatt.

Állvány funkció a kényelmes videó nézéshez
Ha olyan okostelefon tokot vársz, amely sokkal többet nyújt, mint megbízható védelem, a 3mk Wallet tok biztosan megfelel az elvárásaidnak. Ez a multifunkcionális tok, amely minden oldalról védi a készüléked, sikeresen helyettesíti egy kis pénztárcát, és mobil állványként is funkcionál a telefonodhoz. A 3mk Wallet tok állványként lehetővé teszi, hogy stabilan, vízszintesen állítsa a telefonodat a kívánt szögben, jelentősen növelve ezzel a filmnézés, videóhívások lebonyolítása vagy a közösségi médiában történő anyagok rögzítésének kényelmét. Végre abbahagyhatod a véletlenszerű, instabil tárgyak használatát állványként.

A 3mk Wallet tok maximális biztonságot és teljes kényelmet nyújt (nem csak) az okostelefonod használatához, versenyképes áron. Rendelje meg most.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett