Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108585248 Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 16 Pro Max - 3mk MagCase tok


Cikkszám: W-3MagCas-AiP16PM-0 | EAN/Vonalkód: 5903108585248 | Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 16 Pro Max - 3mk MagCase tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

MagCase™ - vonzó és kényelmes

MagSafe-kompatibilis

Van iPhone-od MagSafe-fel vagy új Samsung Galaxy-d? Olyan tokot keresel, amely lehetővé teszi a telefon modern funkcióinak szabad használatát? Válaszd a MagCase™-t - egy olyan védelmet, amely kényelmével vonz, prémium szinten. A MagCase™ tok 100%-ban kompatibilis a MagSafe rendszerrel az előrehaladott okostelefonok esetében. Megbízható mágnesekkel felszerelve támogatja a gyors vezeték nélküli töltést. Az induktív töltő vagy a mágneses autós tartó tökéletesen tapad az iPhone vagy Samsung Galaxy tokjához. Nem kell eltávolítanod a tokot.

Maximális védelmet nyújt

Szeretnél biztosra menni, hogy ha az okostelefonod panelekre, betonra vagy sziklás talajra esik, a tok nem sérül meg? Válassz olyan védelmet, amelynek tartósságát tesztek igazolják! A MagCase™ tok szigorú katonai minősítésű - Logisztikai Tranzit Zuhanási Teszten esett át. Ha a telefonod kemény felületre csapódik, a megerősített sarkú tok hatékonyan tompítja az ütést. Tudván, hogy (értékes) készüléked maximálisan védve van, elkerülheted a stresszt és a drága javítások kockázatát.

Tökéletesen illeszkedik

Olyan tokot keresel, amely nemcsak biztonságos, hanem kényelmes is a használata és tökéletesen illeszkedik? Válaszd a MagCase™-t EasyClick™ gombok technológiával és felejtsd el a merev, rosszul illeszkedő tokokat, amelyek megnehezítik a gombok működését. Ez egy rendkívül rugalmas és puha tok, amely minden millimétert befed a telefon burkolatából. Tökéletesen illeszkedik az adott iPhone vagy Samsung Galaxy modellhez. A gombokat könnyedén használhatod, szinte észre sem veszed, hogy tokot használsz. Tapasztald meg a prémium okostelefonhoz méltó kényelmet!

Semleges dizájn

A telefonod amellett, hogy szilárdan védve van a sérülésektől, elegáns, presztízs megjelenésével is fel akarja hívni a figyelmet? Gondoskodj olyan védelemről, amely nem árnyékolja be a zászlóshajó ragyogását - ilyen a MagCase™. A vékony (kb. 1,5 mm vastag) és tökéletesen átlátszó tok megfelelően védi a telefonodat egy esés esetén, de nem változtatja meg annak dizájnját vagy növeli a súlyát. A tok anyagai ellenállnak az UV-sugárzásnak. Felejtsd el a bumfordi, sárguló tokokat! A MagCase™ esetében a biztonság rendkívül diszkrét és finom formát öltött.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett