Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108536646 Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 15 Pro - 3mk Comfort Set 4 az 1-ben tok és üvegfólia


Cikkszám: 3mk Comfort Set 4 in 1(19)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108536646 | Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 15 Pro - 3mk Comfort Set 4 az 1-ben tok és üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Comfort Set 4 az 1-ben

A Comfort Set 4 az 1-ben egy professzionális készlet, amely az okostelefon önvédelmét szolgálja. Megbízható termékeket tartalmaz a 3mk Protection-tól, a gyártó ajánlásával. Ezek a következők: Satin Armor Case+ tok, Lens Protection™ hibrid üveg a kameravédő lencséhez, magas minőségű Resilient Case edzett üveg 9H keménységgel és egy egyszer használatos üvegfelhelyező keret. A Comfort Set 4 az 1-ben segítségével gyorsan és hatékonyan biztosíthatja okostelefonját!

Satin Armor Case - a legjobb tok a legnehezebb feladatokra

A Satin Armor Case+ a 3mk Protection tokja, amely a legmagasabb szintű ütés- és rázkódásállóságot kínálja. Sikeresen teljesítette az Absorber™ tesztet, amely 26 dobásból áll acélra és betonra 150 cm magasságból. A Satin Armor Case+ emellett védi a okostelefon kamerájának lencséjét is a megnövelt éleknek köszönhetően, amelyek tökéletesen elnyelik az ütéseket.

Lens Protection™ - a legjobb védelem a kamerának

A 3mk Protection Lens Protection™ egy hibrid üveg a kameravédő lencséhez, amely ötvözi a fólia rugalmasságát az üveg tartósságával, így repedésmentes védelmet nyújt a lencsének. Akár 200%-kal megerősíti a kamerát, és az extra kerámia bevonatnak köszönhetően megbízható védelmet biztosít a karcolások ellen is. Mindezt mindössze 0,16 mm vastagságú üvegréteg jellemzi!

Új: edzett üveg 9H keménységgel

A Comfort Set 4 az 1-ben része a Resilient Glass is, amely olyan kemény anyagból készül, hogy akár üveget is lehet vágni vele. Az üveg speciális oleofób bevonattal rendelkezik, amely nemcsak könnyen tisztíthatóvá teszi a készüléket, hanem minimálisra csökkenti a súrlódást is. Emellett antibakteriális és antisztatikus tulajdonságokkal is rendelkezik, teljesen átlátszó és karcálló.

Csináld magad!

Felejtse el az üzletbe járást és az okostelefon képernyőjére történő üvegfelhelyezésért való fizetést! Mostantól saját maga is megteheti! Ráadásul búcsút mondhat az okostelefon képernyőjén megjelenő légbuborékoknak is! Mindez a készlethez tartozó professzionális felhelyező keretnek köszönhető, amely minimálisra csökkenti a helytelen üvegfelhelyezés valószínűségét!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett