Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809896750530 Márka: Spigen

Spigen Ultra Hybrid S MagSafe tok állvánnyal iPhone 15 Pro - átlátszó


Cikkszám: Spigen Ultra Hybrid S MagSafe, crystal clear - iPhone 15 Pro | EAN/Vonalkód: 8809896750530 | Márka: Spigen

Spigen Ultra Hybrid S MagSafe tok állvánnyal iPhone 15 Pro - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

27300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Spigen Ultra Hybrid S MagSafe tok állvánnyal iPhone 15 Pro - átlátszó. A Spigen Ultra Hybrid S MagSafe tok állvánnyal tökéletes védelmet nyújt telefonjához. PC és TPU kombinációjából készült, ami nem csak tartóssá, hanem könnyűvé és kényelmessé is teszi. Hosszú ideig megtartja eredeti színét, nem sárgul és nem reped meg - még a földre esés után sem. A MagSafe technológia rajongói különösen elégedettek lesznek ezzel a tokkal - az integrált gyűrű lehetővé teszi a MagSafe tartozékok csatlakoztatását.

Specifikáció:
- Márka: Spigen
- Széria: Ultra Hybrid S MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 15 Pro
- Szín: átlátszó

A Spigen Ultra Hybrid S MagSafe tok legfontosabb előnyei:
- Tartós, könnyű és kényelmes mindennapi használatban. Telefonja megérdemli a legjobb védelmet, ezért készült az Ultra Hybrid S egy egyedülálló PC és TPU keverékből.
- Teljes mértékben megvédi a telefont az esések hatásaitól. Az Air Cushion technológia védi a telefon széleit, és a MIL STD 810G-516.6 tanúsítvány szinte katonai védelmet garantál a repedések ellen.
- Hosszú ideig megtartja átlátszó színét. A kék gyanta használatának köszönhetően a tok nem sárgul el.
- A telefont bármilyen helyzetben stabilan használhatja. A sokoldalú Active Stop állvány beépített az esetbe.
- Korlátlanul használhatja a MagSafe technológiát. A Spigen Ultra Hybrid S MagFit technológiával van felszerelve, amely lehetővé teszi a MagSafe tartozékok használatát korlátozás nélkül.

Tartósság és elegáns megjelenés: A tok ötvözi a páratlan védelmet az elegáns stílussal. A legmagasabb minőségű anyagokból készült Spigen Ultra Hybrid S MagSafe tok magas tartósságot garantál. Ráadásul átlátszó felülete lehetővé teszi telefonjának eredeti megjelenésének megőrzését, még több osztályt adva neki.

Kompatibilis a MagSafe technológiával: Ez a tok teljesen kompatibilis a MagSafe technológiával. Mostantól élvezheti az innovatív technológia minden előnyét, mint például a vezeték nélküli töltést és a különböző tartozékokat.

Védelem a legmagasabb szinten: Pontos illeszkedésének és tartós anyagainak köszönhetően a Spigen Ultra Hybrid S MagSafe tok megvédi a karcolásoktól, esésektől és egyéb káros hatásoktól. Mostantól aggódás nélkül élvezheti okostelefonját.

Kényelmes állvány: Ennek a toknak egy további előnye az integrált állvány, amely lehetővé teszi a tartalom kényelmes megtekintését a telefonján. Mostantól filmeket és videóhívásokat élvezhet anélkül, hogy eszközét a kezében tartaná. Ez ideális megoldás azok számára, akik értékelik a kényelmet és a használat komfortját.

Egyszerű összeszerelés: A Spigen Ultra Hybrid S MagSafe tok telepítése rendkívül egyszerű. Egyszerűen helyezze a telefont a tokba, és minden port és gomb könnyen elérhető marad. Nem kell aggódnia a funkcionalitás elvesztése miatt - ez a tok úgy van kialakítva, hogy megkönnyítse okostelefonja használatát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett