Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339241728 Márka: Mercedes

AMG Szilikon Karbonmintás MagSafe tok Samsung Galaxy S24 - fekete


Cikkszám: AMG00081-0 | EAN/Vonalkód: 3666339241728 | Márka: Mercedes

AMG Szilikon Karbonmintás MagSafe tok Samsung Galaxy S24 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az AMG Szilikon Karbonmintás MagSafe tok a Mercedes-AMG új kollekcióját képviseli, amely ideális választás mindenki számára, aki értékeli a kiváló minőségű, karakteres megjelenésű termékeket. Az igényes kidolgozás, a luxusos megjelenés és a tökéletesség minden részletben ennek a nagyra becsült autóipari márkának a jellegzetességei - mindegyikük visszatükröződik a Szilikon Karbonmintás MagSafe kollekció tokjaiban.

Elegancia a Karbon Témában
A kollekció eleganciájával és finomságával nyűgöz le. A sorozat borítóinak jellegzetessége a karbon motívum, amely nemcsak stílusossá teszi a kollekciót, hanem minden tekintetben egyedivé, és egyértelműen utal a márka sportos jellegére. A karbon motívum nemcsak eleganciát ad, hanem kiemeli a modern dizájnt is, vonzva az autós rajongók figyelmét. A kollekció sportos jellegét a piros vonal erősíti, amely a középen elhelyezett nagy MagSafe gyűrűt veszi körül, így a tok még kifejezőbbé válik. A szilikon, a karbon motívum és a piros kiegészítők kombinációja nagyon sikeres kombinációt alkot, amely megkülönbözteti a kollekciót, kifinomult és modern megjelenést kölcsönözve neki. A MagSafe gyűrűben egy nagy AMG logó található, amely megerősíti a kollekció hitelességét és legmagasabb minőségét. Ez nemcsak egy védő tok, hanem egy elegáns kiegészítő is az autós rajongók számára, akik exkluzív dizájnnal és egyedi részletekkel szeretnék hangsúlyozni stílusukat. A kollekció tokjai segítségével a Samsung Galaxy S24 még egyedibbé válik, és prémium megjelenést kap.

Vezeték nélküli töltés!
A tokban található mágneses gyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást biztosítja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem azt is, hogy a készülék stabil maradjon a töltési folyamat során, kiküszöbölve az esetleges elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat. Így a tok nemcsak esztétikus kiegészítővé válik, hanem napi használatra is funkcionális eszközzé.

Kiváló minőség
A kollekció csak a legmagasabb minőségű anyagokból készült. A ház héja erős poliuretánból készült, amely növeli az ütésállóságot és védi a telefont az esetleges sérülések ellen. A rugalmas oldalak jól illeszkednek a telefonhoz, ami lehetővé teszi a biztos fogást. A borító külső rétege kiváló minőségű szilikonnal van bevonva, amely puha tapintású és biztos fogást biztosít a kézben. A borítón minden szükséges kivágás megtalálható a portokhoz és integrált gombokhoz, így nem akadályozza a készülék mindennapi működését. A kissé megemelt külső szélek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséjét körülvevő megemelt külső élek megvédik az optikát a töréstől vagy karcolódástól. A termék az AMG márka engedélyével készült.

Műszaki adatok
Kollekció: Szilikon Karbonmintás MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC/Szilikon
Szín: Fekete
Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24 (S921)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett