Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941237196392 Márka: JOYROOM

Adatkábel USB-A / Type-C / 3A / 2m Joyroom S-UC027A20 (fekete)


Cikkszám: S-UC027A20 2m Black | EAN/Vonalkód: 6941237196392 | Márka: JOYROOM

Adatkábel USB-A / Type-C / 3A / 2m Joyroom S-UC027A20 (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom USB/USB-C kábel S-UC027A20 3A, 2m (fekete)
Töltsd fel eszközeidet még rövidebb idő alatt. A Joyroom USB/USB-C kábel kiemelkedik a 3A áramerősségével, így például gyorsan feltöltheted tabletedet vagy telefonodat. Lehetővé teszi a fájlok átvitelét is akár 480 Mbps sebességgel. Emellett rendkívül tartós és ellenálló a sérülésekkel szemben.

Gyors töltés - gyors adatátvitel
Most rövid idő alatt feltöltheted kijelölt eszközeidet. A kábel akár 3 A áramerősséget is biztosít, ami lehetővé teszi, hogy gyorsan visszaállítsd a telefonok és tabletek áramellátását. Azonban ez nem minden. Az eszköz segítségével hatékonyan tudsz fájlokat is átvinni. Az akár 480 Mbps átvételi sebességgel nem kell sokáig várnod, amíg a szükséges fotók vagy videók célba érkeznek.

Gondosan kidolgozott tervezés
A továbbfejlesztett tervezésének köszönhetően a kábel rendkívül tartós. Kiemelkedik a hajlítással, kopással és sérülésekkel szembeni ellenállóságával, és a megerősített kábel stabilabb, gyorsabb töltési élményt nyújt. A termék tartósságát növeli a kiváló minőségű nejlonfonat. A kábel aranyozott csatlakozókkal is rendelkezik, amelyek különösen hosszú élettartamot biztosítanak, valamint egy okos chip védi a túlmelegedéstől.

Széles körű kompatibilitás
A kábel számos USB-C porttal rendelkező eszközzel kompatibilis. Segítségével egyszerűen töltheted például a MacBookodat, egy Dell vagy Lenovo laptopot, egy Xiaomi vagy Samsung okostelefont, egy iPadet vagy egy Nintendo Switch konzolt. Használhatod akár merevlemez ház csatlakoztatására is. Ráadásul a technológiai megoldásoknak köszönhetően a kábel nemcsak gyors, hanem biztonságos töltést is biztosít.

Gyártó: Joyroom

Modell: S-UC027A20

Típus: USB/USB-C

Áramerősség: max. 3A

Átviteli sebesség: akár 480 Mbps

Anyag: PVC + nejlonfonat

Hossz: 2 m

Szín: fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett