Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108561747 Márka: 3mk Protection

9H 3mk HardGlass Max Privacy™ privacy üvegfólia for Samsung Galaxy S24 Ultra


Cikkszám: 155601-0 | EAN/Vonalkód: 5903108561747 | Márka: 3mk Protection

9H 3mk HardGlass Max Privacy™ privacy üvegfólia for Samsung Galaxy S24 Ultra


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

HardGlass Max Privacy - Privacy edzett üveg az egész képernyőre

Privacy – 30 fokos szögből homályosítja és sötétíti a képet.

Egyszerű felhelyezés – a készlet tartozékai és az útmutató segítségével.

Tartsd meg a tartalmaidat magadnak

A HardGlass Max Privacy egy új generációs, él-től-élig edzett üvegfólia. Pontosan lefedi az egész lekerekített képernyőt, megvédve a rajta megjelenített tartalmat az illetéktelen tekintetek elől. Az üveg 30 fokos szögből homályosítja és sötétíti a képet. Ennek köszönhetően biztonságosan küldhetsz üzeneteket, böngészhetsz e-maileket, és végezhetsz más tevékenységeket a telefonodon nyilvános helyeken, például étteremben vagy vonaton ülve. Az innovatív Privacy-Blur technológia felelős a HardGlass Max Privacy edzett üvegfólia kompromisszumot nem ismerő titoktartási tulajdonságaiért.

Páncélozd fel a képernyőd védelmét

Legyen nyugalom a okostelefonod képernyője miatt. A 3mk HardGlass Max Privacy edzett üveg maximális védelmet nyújt a felszín megkarcolása ellen éles tárgyakkal, például kulcsokkal szemben. Az üveg keménysége a Wolf-Wilburn skála szerint 9H, és a vastagsága 0,3 mm. A szerkezetet Anti-Crash fóliával erősítették meg. A HardGlass Max Privacy simított és ívelt szélekkel rendelkezik a 3D Edge technológia segítségével. Ennek köszönhetően pontosan lefedi a lekerekített képernyő széleit.

Rakd fel és felejtsd el, hogy üveg van rajta

A HardGlass Max Privacy üvegfólia egyszerű és precíz felhelyezését az Inviscid-Sil ragasztó biztosítja. Ez megakadályozza a légbuborékok kialakulását, és ha mégis megjelennek, könnyebbé teszi azok kipréselését. Az edzett üveg felhelyezése továbbá könnyebbé válik a szélekig terjedő felületnek köszönhetően. Az oleofób bevonat tökéletes ujjcsúszást, az érintőképernyő azonnali reakcióját és az üveg könnyű tisztántarthatóságát garantálja. Nem kell aggódnod a szín torzulása miatt. A HardGlass Max Privacy edzett üveg biztosítja a megjelenített kép hű visszaadását.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett