Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108544399 Márka: 3mk Protection

3mk Szilikon Tok Samsung Galaxy A15 5G - fekete


Cikkszám: 153486-0 | EAN/Vonalkód: 5903108544399 | Márka: 3mk Protection

3mk Szilikon Tok Samsung Galaxy A15 5G - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

.spk-3mk-termék-leírás {font-size: 1.2rem;text-align: center;}
.spk-3mk-termék-fejléc {font-weight: 600;text-align: center;padding: 8px;border-top-left-radius: 4px;border-top-right-radius: 4px;background-color: #1A4391;color: white !important;}
.spk-3mk-termék-tartalom {text-align: center;padding: 8px;background-color: rgb(241, 241, 241);margin: 0;width: max-content;}

table {border-collapse: collapse;width: 100%;}
td, th {border: 1px solid #000000;text-align: left;padding: 8px;}
tr:nth-child(even) {background-color: #DDDDDD;}

Szilikon Tok
Burkol be téged biztonságban. Valóban védelmi paraméterek és tartósság igazolt az Absorber200™ tesztekben. Legmagasabb minőségű szilikon Hidrofób és hipoallergén, mégis sima és könnyen tisztán tartható. Szilárd fogás a kézben Prémium biztonságos fogás és magas súrlódási együttható. Teljes erő és védelem A Szilikon Tok valóban védi az okostelefonodat az esésektől és sérülésektől. A szilikon anyagának és a professzionális Absorber200™ tesztek (26 esés 200 cm magasról beton alapra - nulla sérülés az okostelefonon) köszönhetően a Szilikon Tok a legjobb választás, ha optimálisan szeretnéd védeni az okostelefonodat. A szilikon egyik fő tulajdonsága, amelyből a Szilikon Tok készül, a biztonságos fogás az eszköznek a kézben, köszönhetően a magas súrlódási tényezőnek. Szerezd meg a bizonyosságot, hogy az okostelefonod nem fog kicsúszni a kezedből!

Legmagasabb esztétikai értékek
Biztonságos, tartós, de szép is! Pontosan ilyen a Szilikon Tok. A szilikon, amelyből a tok készül, finom és sima, és a tok belseje mikroszálas bevonattal van ellátva. Precíz kivitel és a részletekre való figyelem eredményeként, amint megérinted a Szilikon Tokot, nem fogod lecserélni másik tokra. Érezd, hogy ez a tok valóban a tiéd - úgy tervezték, hogy megfeleljen az igényeidnek és mintha neked varrták volna!

Legmagasabb minőségű szilikon
Bőrsemleges jellegű, ami garantálja a teljes hipoallergén hatást. A Szilikon Tok használatával nem csak különlegesnek, hanem magabiztosnak és biztonságban érezheted magad!

Mindig tiszta
A legtöbb tok rövid használat után eldeformálódik, elszíneződik és megkarcolódik. A Szilikon Tok más, vízbázisú tapadásmentes tulajdonságainak köszönhetően a por és szennyeződés nem tapad meg a felületén, és egyetlen mozdulattal eltávolíthatod a foltokat. A szilikon anyag, amelyből a Szilikon Tok készül, hidrofób is - az innovatív gyártási technológiának köszönhetően taszítja a vízrészecskéket, lehetővé téve a felület tisztán tartását és megakadályozva annak károsodását. A Szilikon Tok egy felső polcos tok és a legjobb választás azoknak, akik a legmagasabb minőségű terméket értékelik.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett