Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108543583 Márka: 3mk Protection

3mk Clear tok Samsung Galaxy A15 5G-hez


Cikkszám: 3mk Clear Case(468)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108543583 | Márka: 3mk Protection

3mk Clear tok Samsung Galaxy A15 5G-hez


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Clear Case - Maximális védelem, minimalist formában.

Erős védelem - Absorber125 - a telefon 26 betonra való esést követően is újszerű marad.

Minimalista dizájn - kiemeli a telefon eredeti megjelenését.

Emelt élek - további védelem a kamera számára a sérülés ellen.

Dizájn mindig a szem előtt

A telefon kialakítása fontos szempont. Azok számára, akik értékelik a telefonjuk vonzó megjelenését, a Clear Case egy nagyszerű lehetőség. A tok vékony és teljesen átlátszó. Ennek köszönhetően, miközben a telefont védi, nem zavarja az okostelefon eredeti megjelenését. A Clear Case-zel a telefonod úgy néz ki, ahogyan szereted - elegáns és modern.

Hosszabb használat

A gravitáció ereje könyörtelen a telefonokkal szemben. Éppen ezért nem éri meg kockáztatni. A Clear Case feladata az, hogy megvédje a telefont, hogy mindenféle körülmény között szabadon használhasd. Kő, beton vagy acél - semmi sem veszélyezteti a telefonodat, ha a tokunk védi, még akkor sem, ha az kemény felületre esik. Az Absorber125 teszt során ellenőriztük - 26 esést követően 125 cm magasságból, a telefon még mindig újszerű állapotban maradt. A Clear Case-zel egyszerűen hosszabb ideig használhatod a telefonodat kockázat és stressz nélkül!

Lencsék speciális védelem alatt

A kamera lencséjét körülvevő emelt élek - egy részlet, amely nagy jelentőséggel bír a fényképek minőségében. A Clear Case-ben speciális kereteket használtunk, hogy a lehető legjobban megvédjük a telefon kamerájának lencséjét a karcolásoktól. Tokunkkal biztonságosan helyezheted le a telefont az asztalra vagy más kemény felületre, és a lencse tökéletesen sima marad. Az eredmény? Magas minőségű fényképek, még akkor is, ha a telefont napi szinten intenzíven használod. A Clear Case-zel biztos lehetsz benne, hogy az okostelefonod lencséje teljesen védett!

Magas használati kényelem

A maximális használati kényelemre koncentráltunk. Ezért a Clear Case nagyon rugalmas és precízen készült. EasyClick Buttons technológiát használtunk, amelynek köszönhetően a gombok ugyanolyan érzékenyek, mint ha nem lenne rajta tok. Megnyomod, és működik - egyszerű, de szükséges ahhoz, hogy teljes mértékben élvezd az új telefonodat. A Clear Case erős védelem felhasználóbarát formában!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett