Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108542876 Márka: 3mk Protection

3mk Silky Matt Pro matt üvegfólia Samsung Galaxy M34 5G-hez


Cikkszám: 3mk Silky Matt Pro(295)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108542876 | Márka: 3mk Protection

3mk Silky Matt Pro matt üvegfólia Samsung Galaxy M34 5G-hez


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

3mk Silky Matt Pro

A Silky Matt Pro egy modern védőfólia ütésálló hátlappal, amely tesztelve van hatékonysága szempontjából. Akár 400%-kal is megerősíti a kijelzőt, védi azt a leggyakoribb fenyegetésekkel szemben. Amikor az okostelefon kulcsokkal vagy homokszemcsékkel érintkezik, vagy kemény betonra esik, a SilkyMatt Pro minimalizálja a kijelzőn keletkező repedések és karcolások kockázatát. Használja mobiltelefonját bármilyen környezetben, és hordja kedvére!

Tapasztalja meg ezt a gyengédséget

Milyen is legyen az ideális védőfólia? Könyörtelen a fenyegetésekkel és szennyeződésekkel szemben? Vagy talán diszkrét és kellemes tapintású? A SilkyMatt Pro-val nem kell választania a funkcionalitás és a gyengédség között. A fólia abszolút egyedi, selymes tapintású, matt felülettel rendelkezik. Az ujj simán és pontosan siklik rajta, akárcsak egy üveg kijelzőn. A SilkyMatt Pro növeli a kijelző olvashatóságát napfényben. Egy további előnye a matt fóliának, hogy nem láthatók rajta az ujjlenyomatok. El kell ismerni, hogy ilyen védelem... tiszta öröm.

Felejtse el a porszemcséket

A SilkyMatt Pro-val egy úttörő, nedves felviteli módszert választ, amely nem hagy légbuborékokat, porszemcséket, sikertelen kísérleteket és elpazarolt anyagokat. A fóliát egy speciális, teljesen biztonságos géllel ragasztja fel, amely a termék csomagolásában található. Meglátja, hogy az eredmény tökéletes lesz már az első alkalommal. Nincs szükség tapasztalatra vagy párás helyiségre. Csak nyissa ki és ragassza fel. Egyszerűen.

Nézze, ahogy a sérülések eltűnnek

Szeretné hosszú ideig használni az egyetlen, tökéletesen sima és hatékony képernyővédelmet? Válassza a SilkyMatt Pro-t az innovatív Self-Heal™ technológiával! A fólia képes önregenerálódni. Kis sérülések és karcolások maguktól eltűnnek egy napon belül. Okos, ugye? De gazdaságos, kényelmes és határozottan környezetbarát is.

Élvezze a tiszta és sima képernyőt

Olyan képernyővédelmet szeretne, amely nem zavarja az érzékenységet vagy a pontosságot? Védje kijelzőjét a SilkyMatt Pro fóliával - selymes, matt felülettel, prémium oleofób réteggel támogatva. A kijelző teljes mértékben reagálni fog és tökéletesen védett lesz. A modern oleofób bevonatnak köszönhetően a fólia könnyen tisztán tartható. El fogja felejteni a zsíros foltokat és más szennyeződéseket, amelyek elrontják a kommunikáció élvezetét.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett