Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108542883 Márka: 3mk Protection

3mk SilverProtection+ üvegfólia Samsung Galaxy M34 5G készülékhez


Cikkszám: 3mk SilverProtection+(1229)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108542883 | Márka: 3mk Protection

3mk SilverProtection+ üvegfólia Samsung Galaxy M34 5G készülékhez


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A te és a telefonod biztonságáért. A védőfólia 400%-kal erősíti a kijelzőt, és az antimikrobiális bevonat elpusztítja a baktériumok, vírusok, gombák és penészgombák 99%-át.

SilverProtection+ folyamatosan tisztán tartja a telefonod

Elpusztítja a vírusokat, baktériumokat, gombákat és a penészgombát 24/7

A telefonok gyűjtik a kórokozókat

A smartphone-od folyamatosan gyűjti a baktériumokat. Minden alkalommal, amikor megnézed a telefonod, átadod a baktériumokat az előzőleg megérintett helyekről: kilincsek, kapaszkodók, kormánykerék. Tudtad, hogy akár 300-szor több baktérium gyűlik össze egy mobiltelefon képernyőjén, mint egy nyilvános WC-ben? Tudtad, hogy naponta több mint 2000-szer érinted meg az okostelefonod kijelzőjét, és közvetítesz potenciálisan veszélyes mikroorganizmusokat rá? Az epidermisz, a verejték, a faggyú és a sminkmaradványok is felhalmozódnak a képernyőn. Az eszköz által generált hő tökéletes feltételeket teremt a vírusok, baktériumok és gombák fejlődéséhez. Tudtad, hogy tudományos kutatások megerősítik a patogén baktériumok cseréjének lehetőségét emberek között ugyanazon telefon használata révén?

Antimikrobiális

A SilverProtection+ antimikrobiális bevonata elpusztítja az ismert vírusok, baktériumok, gombák és penészgombák 99%-át. Non-stop működik, 24 órában, 7 napon keresztül. Teljes biztonságot nyújt akkor is, amikor nem tudod biztosítani a megfelelő fertőtlenítést. Tökéletes kiegészítője a smartphone higiénének.

Ütéselnyelő

A SilverProtection+ akár 400%-kal erősíti meg az okostelefon képernyőjét. Hihetetlen, igaz? A fólia többrétegű szerkezete többek között egy ütéselnyelő hátlapot is tartalmaz, amely minimalizálja a telefon sérülésének kockázatát. A kijelző cseréje drága és időigényes lehet. Kíméld meg magad ettől!

Kényelmes

Felesleges bemutatók nélkül - a SilverProtection+-ban ötvöztük a lényeges elemeket. A fólia annyira rugalmas, hogy még a leggörbébb kijelzőkhöz is szorosan és tartósan tapad. Az ujjad olyan simán csúszik rajta, mint a temperált üvegen! És a hab a tortán: egy kiváló minőségű oleofób réteg, amely megkönnyíti a gondozást.

Nedves rögzítés

A SilverProtection+ újdonságot hoz a telepítésben. Még soha nem volt ilyen egyszerű! A fóliát egy speciális, 100%-ban biztonságos gél segítségével alkalmazhatod, amely a készletben található. Légbuborékok és por szemcsék? Felejtsd el! A nedves telepítés garantálja a tökéletes eredményt, és nem igényel semmilyen tapasztalatot.

Öngyógyító

A fólia élettartamának meghosszabbítása érdekében egy öngyógyító bevonatot alkalmaztunk. Ez azt jelenti, hogy a fólia kijavítja az apró sérüléseket vagy karcolásokat, amelyek a telefon használata során keletkeznek. A Self-Heal lehetővé teszi, hogy még tovább élvezd a fólia tökéletesen sima felületét!

GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések

Véd a SilverProtection+ fólia a koronavírus (SARS-CoV-2) ellen és csökkenti a COVID-19 kockázatát?
A fólia elpusztítja az ismert vírusok 99%-át. Azonban az új SARS-CoV-2 koronavírus egy új mikroorganizmus, és még nem áll rendelkezésre egyértelmű válasz erre a kérdésre. A kutatások folyamatban vannak, és a közeljövőben segítenek megválaszolni ezt a kérdést.

Az antimikrobiális technológia folyamatosan működik?
Igen, a technológia mindig működik és védi a telefonodat. Ne felejtsd el azonban, hogy az antimikrobiális fólia használata nem szünteti meg a smartphone higiéniájának fontosságát.

Biztonságos az antimikrobiális technológia?
Igen, a védőfóliák teszteltek és teljesen biztonságosak a felhasználó számára.

A nedves szerelés biztonságos a telefon számára?
Igen, a gél használatával történő telepítés 100%-ban biztonságos a telefon számára. Mint bármely terméknél, javasoljuk, hogy alaposan olvasd el az utasításokat a telepítés megkezdése előtt. A telepítés során használt gél mennyisége nem nagy, és nem kell aggódnod: nem fogod túlönteni a készüléket. Könnyedén letörölheted a felesleges gélt a telepítés után.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett