Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108540957 Márka: 3mk Protection

3mk Matt tok Samsung Galaxy A15 5G - fekete


Cikkszám: 3mk Matt Case(511)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108540957 | Márka: 3mk Protection

3mk Matt tok Samsung Galaxy A15 5G - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

3mk Matt tok fekete - Stílusos és ellenálló tok - matt fekete

Stílusos – díszíti a telefonodat és hatékonyan védi azt.
Tesztelt - Absorber125 osztály, PZH és RoHS tanúsítványokkal.
Ellenálló - a szennyeződéssel, karcolásokkal és elszíneződéssel szemben.
Dizájnos védelem

A 3mk Matt tok fekete egy egyedülálló, fekete telefon tok, amely bizonyítja, hogy a legmagasabb műszaki paraméterek és a stílusos kivitelezés kéz a kézben járhat. A matt fekete tok tökéletesen védi a készüléket, és szuperdivatos, elegáns kiegészítővé varázsolja azt. Az innovatív anyag (TPU - termoplasztikus poliuretán) nagyon rugalmas és kellemes tapintású, hatékonyan elnyeli az ütések erejét és éveken át megőrzi eredeti esztétikáját. A szerkezet lehetővé teszi a kényelmes vezeték nélküli töltést. A fekete Matt tokot olyan verzióban vásárolhatod meg, amely tökéletesen illeszkedik a telefonod modelljéhez.

Minőség és biztonság

A 3mk Matt tok fekete kialakítása a minőséggel és a biztonsággal jár együtt. Ellenállóságát eséspróbák igazolják. Az Absorber125 osztály azt jelenti, hogy a 3mk Matt tokkal védett okostelefon 26 esést élt túl 125 cm magasról - sérülés nélkül. Ez magasabb, mint a katonai minősítés szabványa. Esés esetén a tok elnyeli az ütközés erejét. Az emelt éleknek köszönhetően a kamera is védett. A Matt tok egészségre való biztonságát a Nemzeti Higiéniai Intézet (PZH) tanúsítványa igazolja, a környezetre való biztonságot pedig a RoHS tanúsítvány.

Fokozott tartósság

Nincs többé gyakori, nem ökológiai új védelem beszerzése telefonod számára! A 3mk Matt tok feketéjének választásával hosszú ideig élvezheted a tok kifogástalan esztétikáját és higiénikus tisztaságát. A fekete, matt tok nagyon tartós és könnyen karbantartható anyagból készül, amely ellenáll a használat nyomainak. Gyorsan tisztítható szappanos vízzel, mosható mosógépben a ruháiddal együtt, sőt alkohol alapú termékekkel is fertőtleníthető - anélkül, hogy veszítene színéből vagy formájából.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett