Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108232029 Márka: 3mk Protection

3mk Matt tok iPhone 8 Plus - fekete


Cikkszám: 3mk Matt Case(13)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108232029 | Márka: 3mk Protection

3mk Matt tok iPhone 8 Plus - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

3mk Matt tok fekete - Stílusos és ellenálló tok - matt fekete

Stílusos - Védi okostelefonját és hatékonyan védi
Tesztelt - Absorber125 osztály, PZH és RoHS tanúsítványokkal rendelkezik
Ellenálló - a szennyeződésekkel, karcolásokkal és elszíneződéssel szemben

Dizájnos védelem
A 3mk Matt tok fekete egy egyedi, fekete okostelefon tok, amely bizonyítja, hogy a legmagasabb technikai paraméterek és a stílusos kivitel kéz a kézben járhatnak. A fekete, matt tok tökéletesen védi a készüléket, és szuper divatos, elegáns kiegészítővé alakítja. Az innovatív anyag (TPU - hőre lágyuló poliuretán) nagyon rugalmas és kellemes tapintású, hatékonyan elnyeli az ütéseket, és évekig megőrzi eredeti esztétikáját. A szerkezet lehetővé teszi a kényelmes vezeték nélküli gyűjtést. A fekete Matt tokot olyan verzióban vásárolhatja meg, amely tökéletesen illeszkedik az okostelefon modelljéhez.

Minőség és biztonság
A 3mk Matt tok fekete kialakításában a minőség és a biztonság kéz a kézben jár. Ellenállása a leesésekkel szemben tesztekkel lett megerősítve. Az Absorber125 osztály azt jelenti, hogy a 3mk Matt fekete tok védelme alatt álló okostelefon 125 cm magasból történő 26 leesést is túlél - sérülés nélkül. Ez magasabb, mint a katonai szabvány. Leesés közben a tok elnyeli az ütés erejét. A megemelt éleknek köszönhetően a kamera is védve van. A Matt tok egészségre ártalmatlanságát a Nemzeti Higiéniai Intézet (PZH) tanúsítványa, és a környezetbarát tulajdonságát a RoHS tanúsítvány igazolja.

Megnövelt tartósság
Nincs többé gyakori, nem környezetbarát új védőtok vásárlás! A 3mk Matt tok fekete kiválasztásával hosszú ideig élvezheti a tok makulátlan esztétikáját és higiénikus tisztaságát. A fekete, matt tok nagyon tartós és könnyen ápolható anyagból készült, amely ellenáll a használati nyomoknak. A tokot gyorsan megmoshatja szappanos vízzel, mosható a mosógépben a ruháival együtt, sőt alkohol alapú szerekkel is fertőtlenítheti anélkül, hogy félne a szín vagy a forma elvesztésétől.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett