Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108043847 Márka: 3mk Protection

3mk Clear Case tok iPhone 7 Plus / 8 Plus - átlátszó


Cikkszám: 3mk Clear Case(10)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108043847 | Márka: 3mk Protection

3mk Clear Case tok iPhone 7 Plus / 8 Plus - átlátszó


Webáruház raktár

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

4200 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

.spk-3mk-product-description {font-size: 1.2rem;text-align: center;}.spk-3mk-product-header {font-weight: 600;text-align: center;padding: 8px;border-top-left-radius: 4px;border-top-right-radius: 4px;background-color: #1A4391;color: white !important;}.spk-3mk-product-content {text-align: center;padding: 8px;background-color: rgb(241, 241, 241);margin: 0;width: max-content;}table {border-collapse: collapse;width: 100%;}td,th {border: 1px solid #000000;text-align: left;padding: 8px;}tr:nth-child(even) {background-color: #DDDDDD;}

Clear Case - Maximális védelem, minimalista forma.

Erős védelem - Absorber125 - a telefon még 26 betonra esést követően is újszerű marad.

Minimalista design – kiemeli a telefon eredeti megjelenését.

Megemelt szélek – további védelem a kamera számára a károsodások ellen.

Dizájn mindig szem előtt

A smartphone dizájnja fontos kérdés. Azok számára, akik értékelik mobiltelefonjuk vonzó megjelenését, a Clear Case telitalálat lesz. A tok vékony és tökéletesen átlátszó. Ennek köszönhetően a telefon védelme mellett sem zavarja a smartphone eredeti megjelenését. A Clear Case-el a telefonod úgy néz ki, ahogy szereted - elegáns és modern.

Hosszabb használat

A gravitáció ereje kíméletlen a telefonokkal szemben. Éppen ezért nem éri meg kockáztatni. A Clear Case egyetlen feladata, hogy megvédje a telefonodat, hogy minden körülmények között szabadon használhasd. Kövek, beton vagy acél – semmi sem fenyegeti a tokunk által védett telefont kemény felületre esés esetén. Az Absorber125 teszt segítségével ellenőriztük - 125 cm magasságból 26 esés után a smartphone még mindig újszerű volt. A Clear Case-el egyszerűen stressz nélkül használhatod tovább a telefonodat!

Különleges védelem az objektívnek

A kamera lencséje körüli megemelt szélek - egy apró részlet, amely nagy jelentőséggel bír a fényképek minősége szempontjából. A Clear Case-ben speciális kereteket használtunk, hogy a lehető legjobban megvédjük a telefon kamera lencséjét a karcolásoktól. Tokunk segítségével biztonságosan helyezheted le a telefont egy asztalra vagy más kemény felületre, és a lencse tökéletesen sima marad. Az eredmény? Kiváló minőségű fényképek, még akkor is, ha intenzíven használod a telefonodat nap mint nap. A Clear Case-el biztos lehetsz abban, hogy a smartphone lencséje teljes védelem alatt áll!

Magas fokú használati kényelem

A használat maximális kényelmére koncentráltunk. Ezért a Clear Case nagyon rugalmas és pontosan kidolgozott. Az EasyClick Buttons technológiát használtuk, így a gombok olyan érzékenyek, mintha nem lenne rajtuk tok. Megnyomod, és működik - egyszerű, de elengedhetetlen ahhoz, hogy teljes mértékben élvezhesd az új telefonodat. A Clear Case erős védelem felhasználóbarát formában!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett