Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108528641 Márka: 3mk Protection

3mk Lens Protection Pro kameravédő üvegfólia iPhone 15 - zöld


Cikkszám: 3mk Lens Protection Pro Alpine Green(2)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108528641 | Márka: 3mk Protection

3mk Lens Protection Pro kameravédő üvegfólia iPhone 15 - zöld


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Erős védelem a gyönyörű fotókért

Szuper erős - fotózz bármilyen körülmények között
Tökéletesen illeszkedik - védd az objektívet a képminőség romlása nélkül
Rendkívül egyszerű - pillanatok alatt felszerelhető

Fotózz kockázat nélkül
Egy pillanatnyi figyelmetlenség, és az iPhone-od az aszfalton landol. Vajon az okostelefon kamerájának fejlett elektronikája kibírja ezt az ütést? Jobb, ha nem kockáztatsz és nem próbálkozol. Egy törött iPhone lencse hangja igazán fájdalmas. Ezért alkottuk meg a szuper erős 9H keménységű üveget, amely az energia elnyelésével megerősíti az objektívet esés esetén. A Lens Protection Pro-val annyiszor fényképezhetsz, ahányszor csak akarsz, még akkor is, ha az iPhone-od folyamatosan érintkezik a járdák és hegyi ösvények kemény valóságával.

Tárold bárhol
Alacsony minőségű iPhone fotók. Lehetséges? Igen, ha az objektív karcos. A Lens Protection Pro-val semmi nem fogja megkarcolni az iPhone objektívjét, kivéve... egy gyémántot. Ez garantálja a legmagasabb 9H keménységi tényezőt. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az üvegünk megvédi a kamera lencsét az agresszív kulcstartótól vagy csavarhúzótól a zsebedben. Tárold az iPhone-odat bárhol, akár egy fém tárgyakkal teli hátizsákban is, és élvezd a gyönyörű fotókat. A Lens Protection Pro-val ez lehetséges!

Védelem a képminőség feláldozása nélkül
Tudjuk, hogy az okostelefonod kamerájához használt védőüveg elronthatja a fényképezés örömét. Nem megfelelően illeszkedik, túl vastag, átlátszatlan. Ezért amikor megalkottuk a Lens Protection Pro-t, a legmagasabb minőségre koncentráltunk. Ennek eredményeként az üvegünk tökéletesen illeszkedik az iPhone kamerájához, teljesen lefedi az objektívet, és nem növeli a telefon vastagságát. A fotók ugyanolyan szépek maradnak, mint mindig, és a védelem olyan erős, mint valaha.

Pillanatok alatt felszerelhető
A gyors és könnyű telepítés a Lens Protection Pro nagy előnye. Nem szeretjük időt pazarolni unalmas tevékenységekre, mint az üveg felragasztása. És biztosan nem szeretnénk levenni és újra felragasztani. Szerencsére az üvegünk felszerelése nagyon egyszerű. Egy speciális szerelő keret, amely illeszkedik az okostelefon modelljéhez, megkönnyíti a dolgod. Tisztítsd meg, helyezd rá, állítsd be, nyomd rá és voilá - kész. Csak egy pillanat, és az iPhone-od lencséje teljes védelmet kap a törés és karcolások ellen.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett