Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108547819 Márka: 3mk Protection

3mk FlexibleGlass Lite™ hibrid üvegfólia Samsung Galaxy A25 5G-hez


Cikkszám: 153891-0 | EAN/Vonalkód: 5903108547819 | Márka: 3mk Protection

3mk FlexibleGlass Lite™ hibrid üvegfólia Samsung Galaxy A25 5G-hez


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

FlexibleGlass Lite - A piacon elérhető legvékonyabb hibrid üveg

Szinte észrevehetetlen – páratlan 0,16 mm vastagság

Biztonságos – akár 200%-kal is növeli a kijelző ellenállóképességét

Könnyen felszerelhető - a Fit-In pozicionáló matricáknak köszönhetően

Ultravékony hibrid üveg

A FlexibleGlass Lite törésmentes hibrid üveg, amely ötvözi a védőfólia rugalmasságát és a hagyományos üveg keménységét. Kíméletesebb és olcsóbb alternatívája a 3mk zászlóshajó termékének, a FlexibleGlass-nak. A hibrid üveg nem törik és nehezebben karcolódik. Az üveg hatékonyan erősíti a kijelzőt, elnyelve az ütések energiáját. Közben gyakorlatilag észrevehetetlen és láthatatlan, mindössze 0,16 mm vastag. A FlexibleGlass Lite jelenleg a piacon elérhető legvékonyabb hibrid üveg.

Kijelző erősítése

A FlexibleGlass Lite hibrid üveg akár 200%-kal is növeli a kijelző ellenállóképességét. Rugalmas szerkezete kiküszöböli a törés és repedés kockázatát, növelve a telefon használatának biztonságát. További kerámia bevonata feljavítja az üveg karcállóságát akár 6H szintre. Az eredmény? Hosszabb ideig használhatod egy diszkrét védelemmel. A FlexibleGlass Lite rendelkezik lengyel termék tanúsítvánnyal, PZH minősítéssel és RoHS jelzéssel. Biztos lehetsz benne, hogy biztonságos és bevizsgált telefontok-védelmet választasz - tesztelt paraméterekkel és garantált eredettel.

Tökéletes illeszkedés

Felejtsd el a buborékokat és a sikertelen üvegfelhelyezési próbálkozásokat! A FlexibleGlass Lite hibrid üveghez tartozó pozicionáló matricákkal gyorsan és precízen illesztheted a kijelzővédőt a telefonod kijelzőjére. Lézeres gyártási technológia biztosítja, hogy az üveg pontosan igazodjon a kijelző méreteihez. Tartalmazza a hangszórók, kamerák és érzékelők kivágásait. A felszerelés további támogatása érdekében videós útmutató is elérhető. A FlexibleGlass Lite a legtöbb Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Oppo, Motorola, Realme és más népszerű márka modelljeihez dedikált verziókban kapható.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett