Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108549851 Márka: 3mk Protection

3mk FlexibleGlass™ hibrid üveg Samsung Galaxy A15 5G-hez üvegfólia


Cikkszám: 154164-0 | EAN/Vonalkód: 5903108549851 | Márka: 3mk Protection

3mk FlexibleGlass™ hibrid üveg Samsung Galaxy A15 5G-hez üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Prawdziwy Flex csak egy van. Új, jobb formula. Rendkívül vékony – szinte láthatatlan kijelzővédő. Hatékony védelemben – erősíti a kijelzőt akár 250%-kal és ellenálló a karcolásokkal szemben. Antibakteriális réteg – gondoskodik a te és telefonod biztonságáról.

Láthatatlan védelem:
Tudjuk, hogy az okostelefon eredeti megjelenése fontos. Ezért hoztuk létre ezt az üveget, amely nemcsak kiválóan védi a kijelzőt, hanem szinte láthatatlan is. Kevesebb mint fél milliméter vastagság – nehezen észlelhető és érezhető. Így olyan érzésed lesz, mintha sima üvegen csúszna az ujjad. Szükséged van erős, de diszkrét védelemre? Válaszd a FlexibleGlass-t!

Erős védelem, mint még soha:
A kijelző 250%-os erősítése igazán különbséget jelent. A FlexibleGlass-szal a magasról történő esések a kemény felületekre nem jelentenek veszélyt a kijelzőre. A hibrid elnyeli az ütés energiáját, hatékonyan óvja a kijelzőt a töréstől. Ezért a FlexibleGlass-szal nyugodtan használhatod a telefonodat, még akkor is, ha sziklát mászol.

Tökéletesen sima kijelző:
A FlexibleGlass egy további kerámia rétegnek köszönhetően magas karcállósággal rendelkezik, amely a 7H keménységi szintet biztosítja. Hibrid üvegünk garantálja, hogy a telefonod kijelzője hosszú idő után is olyan lesz, mint az új. Hordhatod a telefont a zsebedben vagy táskádban a kulcsokkal együtt, és az üveg gondoskodik róla, hogy egyetlen karcolás se jelenjen meg a kijelzőn.

Mérethez szabott:
Válaszd a telefonmodelledhez szánt Flex-et. Biztos lehetsz benne, hogy az üveg minden centiméterét védeni fogja a kijelzőnek, anélkül, hogy eltakarja a kamera objektívjét. Ráadásul hibrid üvegünk gyorsan és tökéletesen felragasztható a kijelzőre a kényelmes pozícionáló matricák, a Fit-In segítségével. Válaszd a kijelző teljes védelmét és a problémamentes felszerelést. Válaszd a FlexibleGlass-t!

A te biztonságod érdekében:
A FlexibleGlass nem csak az okostelefon kijelzőjét védi, hanem a te biztonságodról is gondoskodik. Az antibakteriális réteg, amellyel a Flex fel van szerelve, véd a vírusok és baktériumok ellen. A telefon képernyőjét naponta akár több tucat alkalommal is megérintjük. Érdemes gondoskodni nem csak a készülék biztonságáról, hanem a saját magunkéról is. Helyezd fel kijelzőnkre megbízható hibrid üvegünket, és felejtsd el azokat a veszélyeket, amelyek az okostelefon használatával járnak!

Gyors reagálás az érintésre:
Semmi sem bosszantóbb, mint egy lassan reagáló kijelző. Ezért gondoskodtunk róla, hogy a FlexibleGlass tökéletesen reagáljon az érintésre. Ha szeretsz játszani a telefonodon, válaszd a hibrid üvegünket. Garantáljuk, hogy nem fogsz csalódni. Érintés és akció. Ráadásul az oleofób rétegnek köszönhetően a kijelző védve van a szennyeződésektől. Ragassz fel egy Flex-et, és élvezd a magasan reagáló és tiszta kijelzőt!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett