Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576284582 Márka: Hurtel

Samsung Galaxy A15 5G - 50 darabos üvegfólia


Cikkszám: Standard Tempered Glass 50pcs/box Samsung A15 5G | EAN/Vonalkód: 9145576284582 | Márka: Hurtel

Samsung Galaxy A15 5G - 50 darabos üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

8260 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Samsung Galaxy A15 5G - 50 darabos üvegfólia

Biztosítsa ügyfelei számára a legmagasabb szintű védelmet a Samsung Galaxy A15 5G telefonokhoz. Az üvegfólia 50 darabos készletben kerül forgalomba műanyag csomagolás nélkül, így sokkal kevesebbet fog fizetni, mintha egyenként rendelné meg. A műanyag csomagolás hiánya nemcsak az árakat csökkenti, hanem a környezetre gyakorolt hatást is mérsékeli. Az üvegfólia 9H szintű, szilárd kijelzővédelmet nyújt, tökéletes illeszkedéssel, ultravagány kialakítással és könnyű felhelyezhetőséggel.

A Samsung Galaxy A15 5G telefonhoz tartozó 50 darabos üvegfólia legfontosabb előnyei:

- A műanyag csomagolás hiánya alacsonyabb egységárat jelent. Az üvegfóliák egy gyűjtőcsomagban vannak. Mindegyik darabot habtasak védi.
- Tökéletesen illeszkednek a megadott modellhez. Az üvegfóliák kifejezetten a Samsung Galaxy A15 5G modellhez készültek.
- 9H szintű védelmet nyújtanak az okostelefon kijelzőjének. A 9H az egyik legmagasabb fokozat a karcok és sérülések elleni védelemben.
- Megtartják a kijelző eredeti méreteit és esztétikáját. Az ultra vékony kialakítás tokbarát.
- Nagyon könnyen alkalmazhatók. Biztos lehet benne, hogy a telepítés egyszerű és gyors lesz, buborékok keletkezése nélkül.

Specifikáció:
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A15 5G
- Védelem szintje: 9H
- Darabszám a csomagban: 50 darab

FIGYELEM! A készlet nem tartalmaz törlőkendőket. Az üveg további védelmet szolgál. Magas minőségű termék, de nem nyújt 100%-os védelmet a kijelző törése ellen. Az üveg körülbelül 1-2 mm-re túlnyúlik az eszköz szélén (ez nem jelenti azt, hogy túl kicsi). Levegő és por nem jut be az üveg alá.

Műanyag csomagolás nélkül
Az üvegfólia gyűjtőkartonban kerül forgalomba, és minden darab megfelelően védett - műanyag csomagolás nélkül. Ez a változás alacsonyabb beszerzési költségekhez vezet, amely lehetővé teszi versenyképes árak kínálását. Ezzel egy lépést teszünk a környezetvédelem felé.

Pontos illeszkedés a Samsung Galaxy A15 5G-hez
Az üvegfóliát úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a Samsung Galaxy A15 5G modellhez. A pontos forma garantálja az eszközök teljes funkcionalitását korlátozások nélkül a kijelző elérésében és működésében.

9H szintű kijelzővédelem
A 9H keménységű üvegfólia, amely gyűjtőkartonban van csomagolva, hatékonyan védi a kijelzőt a karcolások, ütések és egyéb sérülések ellen. Ez nélkülözhetetlen védelem mindenkinek, aki meg szeretné óvni telefonját a leesések vagy karcolások hatásaitól.

Ultra vékony, tokbarát kialakítás
Az üvegfólia valóban vékony, így nem akadályozza a tok felhelyezését a telefonra, és nem befolyásolja maga az eszköz esztétikáját. Ez különösen fontos azok számára, akik értékelik az új okostelefonok kialakítását.

Erőfeszítés nélküli telepítés
Kínál védőüveg telepítési szolgáltatást az üzletében? Az üvegfólia gyűjtőcsomagban valóban könnyen alkalmazható, a levegőbuborékok keletkezésének kockázata nélkül.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett