Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108229258 Márka: 3mk Protection

3mk Clear Case Samsung Galaxy A51 4G tok - átlátszó


Cikkszám: 3mk Clear Case(143)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108229258 | Márka: 3mk Protection

3mk Clear Case Samsung Galaxy A51 4G tok - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Clear Case - Maximális védelem, minimalista forma.

Kiváló védelem - Absorber125 - a telefon még mindig újként néz ki 26 betonra történő esés után.

Minimalista dizájn - kiemeli a telefon eredeti megjelenését.

Emelt élek - további védelem a kamera számára a sérülések ellen.

Dizájn mindig naprakész

A smartphone dizájnja fontos ügy. Azok számára, akik értékelik mobiltelefonjuk vonzó megjelenését, a Clear Case telitalálat lesz. A tok vékony és tökéletesen átlátszó. Ennek köszönhetően, miközben védi a telefont egy tokkal, nem bolygatja meg a smartphone eredeti megjelenését. A Clear Case segítségével a smartphone úgy néz ki, ahogy szereted - elegáns és modern.

Hosszabb használat

A gravitáció ereje könyörtelen a smartphone-okkal szemben. Ezért nem érdemes kockáztatni. A Clear Case-nek egy feladata van - hogy megvédje a telefonodat, hogy szabadon használhasd minden körülmények között. Kövek, beton vagy acél - semmi nem fenyegeti majd a Clear Case által védett telefont kemény felületre történő eséskor. Teszteltük az Absorber125 teszttel - 125 cm magasságból történő 26 esés után a smartphone még mindig újként nézett ki. A Clear Case-el egyszerűen tovább használhatod a telefonodat. Kockázat és stressz nélkül!

Kamera különleges védelem alatt

Emelt élek a kamerák lencséje körül - részlet, amely nagy jelentőséggel bír a fotók minőségéért. A Clear Case-ben speciális kereteket alkalmaztunk, hogy a lehető legtöbb védelmet nyújtsuk a telefon kamerájának karcolások ellen. Tokunkkal biztonságosan elhelyezheted a telefont egy asztalon vagy más kemény felületen, és a lencse tökéletesen sima marad. Eredmény? Kiváló minőségű fotók, még akkor is, ha intenzíven használod a telefont nap mint nap. A Clear Case-el biztos lehetsz benne, hogy okostelefonod lencséje teljes védelem alatt áll!

Magas használati kényelem

A maximális használati kényelemre összpontosítottunk. Ezért a Clear Case nagyon rugalmas és precízen készült. EasyClick Buttons technológiát alkalmaztunk, amelynek köszönhetően a gombok ugyanolyan érzékenyek maradnak, mintha nem lenne tok. Megnyomod és működik - egyszerű, de szükséges ahhoz, hogy teljes mértékben élvezhesd új telefonodat. A Clear Case erős védelem felhasználóbarát formában!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett