Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108560702 Márka: 3mk Protection

3mk Clear Case Google Pixel 9 Pro tok - átlátszó


Cikkszám: 155470-0 | EAN/Vonalkód: 5903108560702 | Márka: 3mk Protection

3mk Clear Case Google Pixel 9 Pro tok - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Maximum védelem, minimalista formában.

- Masszív védelem - Absorber125 - a telefon még 26 betonra esés után is olyan, mint az új.
- Minimalista design - kiemeli a telefon eredeti megjelenését.
- Megemelt élek – a kamera további védelme a sérülés ellen.

Dizájn mindig látható

A smartphone dizájnja fontos szempont. Azok számára, akik értékelik a mobiltelefonjuk vonzó megjelenését, a Clear Case megfelelő választás lesz. A tok vékony és tökéletesen átlátszó. Ennek köszönhetően, miközben a tok védi a telefont, nem zavarja a smartphone eredeti megjelenését. A Clear Case-el a telefonod úgy néz ki, ahogy szereted - elegáns és modern.

Hosszabb ideig használd

A gravitáció ereje könyörtelen a telefonokkal szemben. Ezért nem érdemes kockáztatni. A Clear Case egyetlen feladata, hogy megvédje a telefonodat, így minden körülmények között szabadon használhatod. Sziklák, beton vagy acél - semmi sem veszélyezteti a tokunkkal védett telefont, ha kemény felületre esik. Ezt az Absorber125 teszten ellenőriztük - 125 cm-es magasságól 26 esés után a telefon még mindig újnak tűnt. A Clear Case-el egyszerűen hosszabb ideig használhatod a telefonodat. Kockázat és stressz nélkül!

Lencse különleges védelem alatt

A kamera lencséje körüli megemelt élek - egy apróság, ám nagy jelentőségű a fotók minősége szempontjából. A Clear Case-ben speciális kereteket használtunk a telefon kamera lencséjének maximális karc elleni védelme érdekében. Tokunkkal biztonságosan helyezheted a telefonodat az asztalra vagy más kemény felületre, és a lencse tökéletesen sima marad. Az eredmény? Magas minőségű fotók, még akkor is, ha intenzíven használod a telefonodat minden nap. A Clear Case-el biztos lehetsz benne, hogy a smartphone lencséje teljesen védett!

Magas használati kényelem

A maximális használati kényelemre összpontosítottunk. Ezért a Clear Case nagyon rugalmas és precízen kidolgozott. Az EasyClick Buttons technológiát alkalmaztuk, így a gombok ugyanolyan érzékenyek, mintha nem lenne rajtuk tok. Megnyomod és működik - egyszerű, de szükséges ahhoz, hogy teljes mértékben élvezhesd az új telefonodat. A Clear Case erős védelem felhasználóbarát formában!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett