Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108560689 Márka: 3mk Protection

3mk Átlátszó tok Google Pixel 9 - átlátszó


Cikkszám: 155468-0 | EAN/Vonalkód: 5903108560689 | Márka: 3mk Protection

3mk Átlátszó tok Google Pixel 9 - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

4200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

.spkt-3mk-termékleírás {betűméret: 1.2rem; szöveg igazítása: középre;} .spkt-3mk-termék fejléc {betűsúly: 600; szöveg igazítása: középre; párnázás: 8px; felső bal sarok lekerekítése: 4px; felső jobb sarok lekerekítése: 4px; háttér színe: #1A4391; szín: fehér !fontos;} .spkt-3mk-termék tartalom {szöveg igazítása: középre; párnázás: 8px; háttér színe: rgb(241, 241, 241); margó: 0; szélesség: max-tartalom;} táblázat {szegély összeolvasztás: összeomlik; szélesség: 100%;} td, th {szegély: 1px szilárd #000000; szöveg igazítása: bal; párnázás: 8px;} tr:nth-child(even) {háttér színe: #DDDDDD;}

Átlátszó tok - Maximális védelem, minimalista forma. Szilárd védelem - Absorber125 - a telefon még mindig újként néz ki 26 betonra esés után. Minimalista dizájn - kiemeli a telefon eredeti megjelenését. Megemelt élek - további védelem a kamera sérülése ellen.

Dizájn mindig a szem előtt
A szmarttelefon dizájnja fontos kérdés. Azoknak, akik értékelik a vonzó megjelenést, az Átlátszó tok telitalálat lesz. A tok vékony és tökéletesen átlátszó. Ennek köszönhetően, a telefon tokban való védelmével nem zavarsz bele az okostelefon eredeti megjelenésébe. Az Átlátszó tokkal az okostelefonod úgy néz ki, ahogy szereted - elegáns és modern.

Használd tovább
A gravitáció ereje könyörtelen az okostelefonokkal. Ezért nem éri meg kockáztatni. Az Átlátszó toknak egy feladata van - megvédeni a telefonodat, hogy minden körülmények között szabadon használhasd. Sziklák, beton vagy acél - semmi sem fenyegeti a tok által védett telefont, amikor kemény felületre esik. Ezt az Absorber125 teszt segítségével ellenőriztük - 125 cm magasságból történő 26 esés után az okostelefon még mindig olyan jó, mint újkorában. Az Átlátszó tokkal egyszerűen tovább használod a telefonodat. Nincs kockázat és nincs stressz!

Lencse különleges védelem alatt
Megemelt élek a kamerák lencséje körül - nagy jelentőségű részlet a fényképek minősége szempontjából. Az Átlátszó tokban speciális kereteket alkalmaztunk, hogy a telefon kamerájának lencséjét a lehető legjobban megvédjük a karcolódástól. Tokunkkal biztonságosan helyezheted a telefonodat asztalra vagy más kemény felületre, és a lencse tökéletesen sima marad. Hatás? Magas minőségű fényképek még intenzív napi használat mellett is. Az Átlátszó tokkal biztos lehetsz benne, hogy az okostelefonod lencséje teljesen védve van!

Magas használati kényelem
A maximális kényelemre összpontosítottunk. Ezért az Átlátszó tok nagyon rugalmas és precízen készített. Az EasyClick Buttons technológiát alkalmaztuk, aminek köszönhetően a gombok ugyanolyan érzékenyek, mintha nem lenne tok. Megnyomod és működik - egyszerű, de szükséges ahhoz, hogy teljes mértékben élvezhesd az új telefonodat. Az Átlátszó tok erős védelem felhasználóbarát formában!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett