Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048279308 Márka: Nillkin

Nillkin Super Frosted Shield Pro Magnetic tok Google Pixel 9 - fekete


Cikkszám: Nillkin Super Frosted Shield Pro Magnetic Case Google Pixel 9 black | EAN/Vonalkód: 6902048279308 | Márka: Nillkin

Nillkin Super Frosted Shield Pro Magnetic tok Google Pixel 9 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

6000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Nillkin Super Frosted Shield Pro Magnetic tok Google Pixel 9 - fekete
A Nillkin Super Frosted Shield Pro Magnetic tok biztosítja, hogy telefonod a legnehezebb helyzetekben is sértetlen maradjon. A fejlett technológia és a szilárd anyagok révén a tok garantálja a készülék teljes biztonságát. Nem kell aggódnod véletlen esések, karcolások vagy töltési problémák miatt. A Nillkin Super Frosted Shield Pro Magnetic tokhoz mágneses tartókat is használhatsz - beépített mágneses modulja (MagSafe kompatibilis) van.

Specifikáció:
- Márka: Nillkin
- Sorozat: Nillkin Super Frosted Shield Pro Magnetic tok
- Kompatibilitás: Google Pixel 9
- Anyag: TPU
- Szín: Fekete

A Nillkin Super Frosted Shield Pro Magnetic tok legfontosabb előnyei:

- Stabilan tartja a telefont a mágneses tartón. A tokban erős neodímium mágnesek találhatók, amelyek stabilan tartják a telefont a MagSafe tartón vagy töltőn.
- Kiváló védelmet nyújt. A tok védi a telefont az esések és mechanikai sérülések hatásaitól. A rugalmas TPU és a merev PC kombinációjának köszönhetően a tok elnyeli az ütéseket.
- Minimálisra csökkenti a sérülés kockázatát. A légzsákként működő réteg elnyeli az eséseket.
- Megakadályozza, hogy a telefon kicsússzon a kezedből. A csúszásgátló anyag bőrbarát és biztosítja a kényelmes használatot.
- A kamerák lencséit is védi. A megerősített élek elválasztják a lencséket a felülettől, amelyre a telefont helyezed.

Bizalom és stabilitás minden helyzetben
A mágneses tartó használata sosem volt ilyen kényelmes és biztonságos. A Nillkin Super Frosted Shield Pro Magnetic tok beépített neodímium mágnesekkel rendelkezik, amelyek garantálják a telefon stabil tartását a tartón, például a MagSafe-en. Az erős mágnesek megszüntetik a véletlenszerű elmozdulás vagy leesés kockázatát, így biztos lehetsz benne, hogy telefonod mindig biztonságban van és használatra kész.

A védelem, amelyre számíthatsz
A Nillkin Super Frosted Shield Pro Magnetic tok a telefon biztonságának garanciája. A rugalmas TPU és a merev PC kombinációjának köszönhetően a készülék minden felülete védett a sérülésektől. A szilárd konstrukció és az átgondolt részletek, például a megemelt élek, megóvják a telefon legfontosabb elemeit. Bármennyire intenzíven használod is okostelefonodat, biztos lehetsz benne, hogy teljes mértékben védve van.

Légzsákként működő sarkok
A speciálisan kialakított sarkok légzsákként működnek, elnyelve az ütéseket és védve a telefont a sérülésektől. A Nillkin Super Frosted Shield Pro Magnetic tok hatékonyan elnyeli az ütközési energiát, minimalizálva a komolyabb sérülések kockázatát. Ez a megoldás maximális védelmet nyújt, különösen kiszámíthatatlan helyzetekben.

Csúszásgátló használati kényelem
A Nillkin Super Frosted Shield Pro Magnetic tok csúszásgátló anyagból készült, amely nem csak megakadályozza, hogy a telefon kicsússzon a kezedből, hanem biztosítja a kényelmes használatot is. Az anyag kellemes tapintású és bőrbarát, így a telefon használata még élvezetesebbé válik.

Precíz kivágások a teljes funkcionalitásért
Minden Nillkin Super Frosted Shield Pro Magnetic tok precízen kivágott lyukakkal rendelkezik, amelyek tökéletesen illeszkednek az összes porthoz, gombhoz és lencséhez. Így biztos lehetsz benne, hogy a telefon összes funkciója teljes mértékben elérhető, miközben a készülék hatékonyan védett. A precíz kivágások könnyű hozzáférést biztosítanak minden funkcióhoz anélkül, hogy csökkentenék a védelem szintjét.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett