Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108549837 Márka: 3mk Protection

3mk ARC+ üvegfólia Samsung Galaxy A15 5G


Cikkszám: 154161-0 | EAN/Vonalkód: 5903108549837 | Márka: 3mk Protection

3mk ARC+ üvegfólia Samsung Galaxy A15 5G


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Legjobb a lekerekített képernyőre

A hajlított kijelző nagy kihívást jelent a fóliák és üvegek tervezőinek. Előfordulhat, hogy a védelem felválik vagy nem tapad megfelelően, ami gyengébb védelmet eredményez. Megoldás? Az ARC+ fólia, melyet kifejezetten a lekerekített képernyők igényeinek megfelelően terveztek. Széltől szélig tapad, így védi az egész kijelzőt.

Semi-Wet Installation

Miért választottuk a zselés telepítési módot? Először is, ez a módszer lehetővé teszi, hogy tökéletes eredményt érj el: könnyedén felhelyezheted a fóliát, amely tökéletesen tapad a készülékhez, még a szélein is, és nem válik le. A telepítés során a fólia könnyen újra pozícionálható anélkül, hogy károsodna.

150%-kal erősebb kijelző

Értékeled a védelmet, amely növeli a kijelző biztonságát, miközben szinte láthatatlan marad? Az ARC+ mindkét feltételt teljesíti. Mindössze 0,17 mm vastag és 150%-kal növeli a kijelző ellenállóképességét, így a karcolások és ütődések kevésbé jelentenek majd problémát.

Tökéletes átlátszóság

Félsz, hogy a fólia felhelyezése rontja a színek intenzitását vagy az élességet? Teljesen feleslegesen! A fólia szerkezete megőrzi a megjelenített tartalmak valódi színvilágát. Az ARC+ fólia garantálja az ideálisan visszaadott színeket és a tökéletes tisztaságot!

Self-Heal

Az ARC+ fóliát még praktikusabbá tettük a Self-Heal bevonattal. A fólia 24 órán belül képes önmagától regenerálni az apró karcolásokat és sérüléseket. Így a védelem használata még kényelmesebb, mivel hosszabb ideig élvezheted az ideálisan sima fóliát!

Ujjlenyomat-olvasóval kompatibilis

Olyan védelmet keresel, amely támogatja a telefonod ujjlenyomat-olvasóját? Az ARC+ kiváló választás: a fólia egységes, sima, és érzékeny felülettel rendelkezik. Biztosítja a képernyő hatékony feloldását és a tökéletes responzivitást. Kivételes kényelem egy karnyújtásnyira!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett