Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913027226 Márka: DUX DUCIS

3in1 pénztárca tok állvánnyal iPhone 13 Pro MagSafe RFID blokkoló Dux Ducis Rafi Mag - Fekete


Cikkszám: Dux Ducis Rafi Mag Apple iPhone 13 Pro Black | EAN/Vonalkód: 6934913027226 | Márka: DUX DUCIS

3in1 pénztárca tok állvánnyal iPhone 13 Pro MagSafe RFID blokkoló Dux Ducis Rafi Mag - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fekete iPhone 13 Pro Dux Ducis Rafi Mag tok - Fő előnyök:

- Kényelmes MagSafe töltés használat - Könnyen és kényelmesen használhatja az iPhone 13 Pro MagSafe töltési funkcióját.

- Biztonságos tárolás 2 kártyának RFID blokkolással - A tokhoz tartozik egy pénztárca, amiben biztonságosan tárolhat két kártyát. Ráadásul az RFID blokkoló funkciónak köszönhetően kártyái védettek az illetéktelen adatolvasással szemben.

- Állítható függőleges állvány - A beépített állvány segítségével kényelmesen elhelyezheti iPhone 13 Pro-ját függőlegesen, akár 135°-os szögben. Tökéletes, ha szabadon szeretne videohívásokat folytatni vagy portré módú tartalmakat élvezni.

- Teljes védelem a képernyő és a kamera számára - Átfogó védelem a képernyő és kamera számára az iPhone 13 Pro készüléken. Az emelt éleknek köszönhetően a készülék hatékonyan védett a karcolásokkal, ütésekkel és esésekkel szemben.

- Hatékony védelem esések és ütődések ellen - Tartós TPU, szintetikus bőr, rozsdamentes acél és mágnes anyagból készült, garantáltan szilárd védelmet nyújt a telefon számára esések és ütődések ellen.

Specifikáció:

- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Rafi Mag
- Anyag: TPU, szintetikus bőr, rozsdamentes acél, mágnes
- Kompatibilitás: iPhone 13 Pro
- Készülék modellkód: A2483, A2636, A2639, A2640, A2638

- Szín: Fekete

Figyelem! Az alapba épített RFID blokkoló megakadályozza a telefon érintésmentes fizetését, és a tok csak olyan lapos MagSafe töltőkkel kompatibilis, amelyek a hátlap alá illeszkednek - nem kompatibilis a MagSafe tartókkal.

Kényelmes MagSafe töltés az iPhone 13 Pro tokban A MagSafe töltés kompatibilitásának köszönhetően egyszerűen felfordíthatja a bölcsőt és a vékony töltőket, amelyek egy fül alatt helyezkednek el a gyors, vezeték nélküli töltés érdekében. Ideális megoldás azoknak, akik értékelik a kényelmet és az egyszerűséget, kiküszöbölve a kábelhasználat szükségességét. Most a telefon töltése még könnyebbé és hatékonyabbá válik.

Az iPhone 13 Pro tok mint biztonságos kártyatárca Az RFID rövidítése a rádiófrekvenciás azonosításnak. Ez egy olyan technológia, amely lehetővé teszi az adatok tárolását és olvasását rádióhullámok segítségével. Az RFID-t számos területen használják, beleértve a fizetési kártyákat is. A beépített 2-kártyás pénztárca RFID blokkoló funkciójának köszönhetően a pénze védett a lopás és az adatok illetéktelen olvasása ellen, amit hordozható fizetési terminálokat használó tolvajok kísérelhetnek meg.

Praktikus állvány az iPhone 13 Pro tok hátulján A tok kényelmes használatot biztosít az iPhone 13 Pro függőleges helyzetben anélkül, hogy kézben kellene tartania. Az akár 135°-os állítható dőlésszögnek köszönhetően szabadon nézhet filmeket és videohívásokat folytathat.

Az iPhone 13 Pro tok tökéletesen véd a sérülések ellen Kiváló minőségű anyagokból készült, a hátlapok tartósak és ellenállóak az ütközésekkel és esésekkel szemben. Az emelt élek a képernyő és a kamera körül további védelmet biztosítanak a véletlen ütközések esetén. Az iPhone 13 Pro tokkal nyugodtan élvezheti, hogy készüléke biztonságban van és védett.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett