Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037360414 Márka: AVATTO

ZigBee Okos Világítás Kapcsoló Avatto LZTS02-EU-W2 2 Utas Neutrális Vezeték Nélküli TUYA (fehér)


Cikkszám: LZTS02-EU-W2 | EAN/Vonalkód: 6976037360414 | Márka: AVATTO

ZigBee Okos Világítás Kapcsoló Avatto LZTS02-EU-W2 2 Utas Neutrális Vezeték Nélküli TUYA (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Avatto LZTS02-EU-W2 érintőkapcsoló tökéletes lesz az okos otthonodhoz. Lehetővé teszi a fény kényelmes be- és kikapcsolását, és a TUYA / Smart Life alkalmazással kompatibilitása révén távolról is irányítható. Az eszközt Amazon Alexa és Google Assistant hangasszisztensekkel is kezelheted. A kapcsoló vízálló, elegáns és minimalista dizájnnal rendelkezik. A termék 2 gombbal van felszerelve, és támogatja a ZigBee 3.0 kommunikációs protokollt - a megfelelő működéshez egy további ZigBee hub szükséges (nem tartozék).

Távirányító az alkalmazással
Nem biztos benne, hogy kikapcsolta-e a lámpát, mielőtt elindult otthonról? Többé nem kell ezen gondolkodnia - csak nyúljon a telefonjához! A kapcsoló kompatibilis a TUYA / Smart Life alkalmazással, így távolról, okostelefonjáról is be- és kikapcsolhatja a világítást. Az időzítőket és a munkarendeket is beállíthatja eszközeihez. Általában 7:00 órakor kel fel, és 23:00 órakor fekszik le? Állítsa be, hogy a lámpák automatikusan bekapcsoljanak és kikapcsoljanak ezekben az időkben.

Még több lehetőség
Az alkalmazás még több lehetőséget kínál. Például csoportosan is vezérelheti eszközeit. Ezenkívül lehetőség van a kapcsolók más eszközökkel való párosítására is, hogy okos jeleneteket létrehozhasson. Használjon például egy további mozgásérzékelőt, hogy a lámpák automatikusan bekapcsoljanak, amikor belép a házba! Az eszközeit más családtagokkal is megoszthatja, hogy ők is irányíthassák azokat okostelefonjukról.

Hangvezérlés
Elfoglalt kezekkel főz, és szüksége lenne extra világításra? Vagy talán kényelmesen ágyban fekszik, és le szeretné kapcsolni a lámpákat? Semmi gond - az Avatto kapcsoló kompatibilis a Google Assistant és Amazon Alexa okos asszisztensekkel. Tehát hangparancsokkal is vezérelheti! Mostantól néhány szóval gyorsan be- vagy kikapcsolhatja a fényeket.

Fejlett design
A kapcsoló stílusos, minimalista dizájnnal rendelkezik - tökéletesen kiegészíti bármilyen dekorációt. Egyszerű kialakítása miatt nagyon könnyen tisztán tartható - csak törölje le időnként a port. Magas tartóssága és ellenállása is kiemelkedő a fakulással, karcolásokkal és egyéb sérülésekkel szemben. Ezenkívül a kapcsoló vízálló - bátran telepítheti a fürdőszobába is. A készülék háttérvilágítással is rendelkezik, amelyet bármikor be- vagy kikapcsolhat.

Egyszerű telepítés - kellemes működés
Az eszköz telepítése nem tart sokáig és nem okoz problémát - nincs szükség semleges vezetékre. A kapcsoló emlékezik az állapotára is - még akkor is, ha elmegy az áram, automatikusan visszaállítja az utolsó beállításokat a meghibásodás után. Ezenkívül a termék gombjai nagyon kellemesek tapintásúak és kényelmesen kezelhetők.

Márka: Avatto

Modell: LZTS02-EU-W2

Szín: Fehér

Gombok száma: 2

Névleges teljesítmény: 3-400 W / csatorna

Névleges áram: 10 A

Bemeneti feszültség: AC 110-240 V, 50/60 Hz

Készenléti fogyasztás: 0.45 W / 0.1 mA

Wi-Fi sávszélesség: 2.4 GHz

Anyag: ABS

Előlap anyaga: Edzett üveg

Méretek: 86 x 86 x 33 mm

Támogatott rendszerek: iOS 8.0, Android 4.0 és későbbi verziók

Alkalmazás: TUYA / Smart Life

Kompatibilitás: Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice, SmartThings

ZigBee protokoll: ZigBee 3.0

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett