Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6946639812741 Márka: Zeblaze

Zeblaze Stratos 3 Okosóra (narancssárga)


Cikkszám: Stratos 3 Orange | EAN/Vonalkód: 6946639812741 | Márka: Zeblaze

Zeblaze Stratos 3 Okosóra (narancssárga)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

33300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Zeblaze Stratos 3 okosóra aktív személyek számára készült, akik prioritást helyeznek jólétükre. Ultra HD AMOLED kijelzője 1.43" átlóval és egy fejlett GPS moduljával pontos útvonal követést tesz lehetővé. Az innovatív OHR szenzor folyamatosan figyeli egészségét, és a sport módok széles választéka segít új célok elérésében. Továbbá, a Bluetooth Low Energy 5.3 támogatás megkönnyíti a telefonnal való szinkronizálást. A készülék lehetővé teszi a kiváló minőségű Hi-Fi telefonhívásokat. Hosszú akkumulátor élettartammal (akár 45 napig) és IP68 vízállósággal javítja a funkcionalitást és a mindennapi kényelmet.

Kiváló minőségű kijelző:
A Zeblaze Stratos 3 okosóra Ultra HD AMOLED kijelzője kivételes képélességet biztosít, 466x466 pixeles felbontással és 391 ppi képpontsűrűséggel. A kijelző fényereje eléri az 1000 nitet, így különböző fényviszonyok között is olvasható marad. Tartós Corning Gorilla Glass védi a karcoktól, így hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosít. Több mint 150 különböző órafelszín dizájn és Always On Display funkcióval személyre szabhatja megjelenését és könnyedén hozzáférhet az információkhoz.

Precíziós GPS:
Az integrált GPS rendszer négy fő műholdas rendszerrel működik együtt, beleértve a GPS-t, GLONASS-t, GALILEO-t és BEIDOU-t, ezáltal gyors és pontos helymeghatározást biztosít. Ez ideális választássá teszi a Stratos 3-at azok számára, akik tevékenységek, mint például túrázás, futás vagy kerékpározás során precíz adatokat igényelnek útvonalukról.

Egészség- és fitneszmonitorozás:
Fejlett szenzorok a pulzusméréshez, stressz-szint és vér oxigénszaturáció folyamatos nyomon követéséhez. Az okosóra különböző alvásfázisok elemzését és légzőgyakorlatokat is kínál. Fejlett fitneszfunkciókkal rendelkezik, ideértve a kalóriaszámlálást, lépésszámlálást és több mint 100 sport módot különböző tevékenységekre szabva. Automatikusan felismeri a sétálást vagy futást. Az eszköz megkönnyíti a fitnesz eredmények megosztását is, ösztönözve Önt a folyamatos edzésre és baráti versengésre. Ezáltal ideális választás azok számára, akik fittek akarnak maradni és megőrizni egészségüket.

Megbízható asszisztens:
A Bluetooth Low Energy 5.3 kapcsolódási képességgel a Stratos 3 lehetővé teszi, hogy közvetlenül az okosórán fogadhassa a telefonhívásokat. Alkalmazás értesítéseket is kap, beleértve a bejövő e-maileket és szöveges üzeneteket, biztosítva, hogy ne maradjon le fontos információkról. Az eszköz emlékezteti a közelgő eseményekre is.

Megbízhatóság és tartósság:
A Stratos 3 tartós anyagokból készült, ellenáll a véletlen hatásoknak. IP68 vízállósággal rendelkezik, így intenzív edzések vagy esős időjárás közben is használható. Ezen kívül, az okosóra 400 mAh lítium-polimer akkumulátorral van felszerelve, amely egyetlen töltéssel akár 45 napig is üzemel (készenléti és energiatakarékos módban). Edzések során energiatakarékos módban akár 20 napig is élvezheti teljesítményét. Az akkumulátor élettartama GPS használat és pulzusmérés során akár 84 óra, míg telefonhívások során akár 545 perc. Az órát mindössze 1.5 óra alatt újratöltheti.

Szinkronizálás és kompatibilitás:
A Zeblaze Stratos 3 okosóra kompatibilis az Android 4.4, iOS 8.2 és újabb rendszerekkel. Könnyedén csatlakoztathatja okostelefonjához a Zeblaze Fit alkalmazás segítségével, amely elérhető a Google Play és az App Store áruházakban. Ez lehetővé teszi, hogy folyamatosan hozzáférjen az órával összegyűjtött adatokhoz, mint például a lépésszám, megtett távolság, elégetett kalóriák, alvásminőség, pulzusszám és vér oxigénszaturáció.

Csomag tartalma:
- Zeblaze Stratos 3 Okosóra
- Simított szilikon szíj
- Mágneses töltőalap
- Felhasználói kézikönyv

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett