Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6946639812789 Márka: Zeblaze

Zeblaze Ares 3 Pro Okosóra (fekete)


Cikkszám: Ares 3 Pro Black | EAN/Vonalkód: 6946639812789 | Márka: Zeblaze

Zeblaze Ares 3 Pro Okosóra (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Zeblaze Ares 3 Pro egy megbízható okosóra, amely ötvözi a teljesítményt és a funkcionalitást. Tökéletes választás aktív felhasználók számára, biztosítva a teljes támogatást az edzésekhez és a mindennapi élethez.

Erőteljes chip és kiváló minőségű kijelző
A fejlett Realtek 8763EW chip által működtetett Ares 3 Pro sima működést és gyors válaszidőt kínál a parancsokra. A 1,43 hüvelykes Ultra HD AMOLED kijelzővel, amelynek felbontása 466 x 466 pixel és fényereje akár 1000 nits, mindig tiszta hozzáférést biztosít az információkhoz, még a legnapfényesebb napokon is. Ezenkívül az Ares 3 Pro széles választékát kínálja az óralapoknak, lehetővé téve, hogy minden nap változtasd okosórád megjelenését.

Sportmódok
Legyen szó futásról, kerékpározásról vagy fitneszről, az Ares 3 Pro számos sportmódot kínál, hogy segítsen nyomon követni és javítani a teljesítményedet. Több mint 100 választható sportággal biztosan megtalálod a kedvencedet. Lehet, hogy még egy teljesen új tevékenység kipróbálására is motivál. Az Ares 3 Pro esetében a lehetőségek szinte korlátlanok!

Vízállóság és tartósság
A Zeblaze Ares 3 Pro kiemelkedik az impozáns 3 ATM vízállóságával (30 méter) és megfelel az IP69K szabványnak, így nem csak vízálló, hanem porálló is. Magabiztosan használhatod különböző körülmények között anélkül, hogy aggódnod kellene a károsodás miatt. Legyen szó edzőtermi edzésről vagy futásról az esőben, ez nem probléma!

Egészség- és fitnesz nyomon követés
Az Ares 3 Pro óra nem csak a fizikai aktivitás nyomon követéséhez készült, hanem számos más funkciót is kínál, mint például alvásfigyelés, pulzusmérés, vér oxigénszintjének mérése és vízivási emlékeztetők. Emellett nagyszerű a nők menstruációs ciklusainak nyomon követésére is. Az Ares 3 Pro-val ellenőrizheted az egészségedet!

Tartós üveg és masszív konstrukció
Az Ares 3 Pro képernyőjét tartós Corning® Gorilla® Glass védi, amely hatékonyan védi a karcolásoktól. Az egész óra szerkezete masszív és tartós, biztosítva, hogy az Ares 3 Pro képes legyen kezelni az aktív életmód kihívásait.

Személyes asszisztensed
Az Ares 3 Pro nem csak egy fitnesz társ, hanem egy mindennapi segítő is. Támogatja a push értesítéseket, így mindig naprakész leszel az alkalmazásaid értesítéseivel, még akkor is, ha nincs kéznél a telefonod. Funkciók, mint a karhívások fogadása, zenevezérlés és telefonkamera vezérlés csak néhány azon kényelmi lehetőségek közül, amelyek megkönnyítik az életedet az Ares 3 Pro-val!

Hosszú akkumulátor-élettartam
A 400mAh-s lítium-polimer akkumulátorral az Ares 3 Pro lenyűgöző akkumulátor-élettartamot kínál egyetlen töltéssel. Energiatakarékos módban akár 30 napig is tarthat, lehetővé téve, hogy hosszú ideig használd anélkül, hogy aggódnod kellene az akkumulátor lemerülése miatt edzés vagy telefonhívás közben.

Széleskörű kompatibilitás
A Zeblaze Ares 3 Pro kompatibilis az Android 5.0 vagy újabb, illetve az iOS 10.0 vagy újabb rendszert futtató eszközökkel. Több nyelvet is támogat, beleértve a Lengyelt is, így könnyen használható.


A csomag tartalma

- Okosóra

- Szilikon szíj

- Mágneses töltőállomás

- Használati útmutató

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett