Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6924922216933 Márka: YEELIGHT

Yeelight Cube Light Smart Gaming Lamp Matrix


Cikkszám: YLFWD-0007 | EAN/Vonalkód: 6924922216933 | Márka: YEELIGHT

Yeelight Cube Light Smart Gaming Lamp Matrix


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Yeelight Smart Cube Light Matrix gaming light panel
Álmodsz gyönyörű világításról a szobádba? Fontos számodra az egyedi megoldás? A Yeelight ezt nyújthatja neked! A fény panelek, amelyeket szabadon elhelyezhetsz egy dedikált alapra, lehetővé teszik, hogy gyönyörű, hangulatos atmoszférát hozz létre a helyzetnek megfelelően. Három különböző formában érhetők el - ebben az ajánlatban egy Smart Cube Light Matrix gaming panel található, ami egyedülálló karaktert ad az egésznek. MEGJEGYZÉS: csak akkor fog működni, ha egy dedikált alappal van kombinálva, ami külön megvásárolható. A Yeelight segítségével megmozdíthatod a képzeleted, mert ez több, mint csupán világítás!

Tökéletes világítás a munkaállomáshoz
Az egyik Yeelight panel a Smart Cube Light Matrix. 25 LED gyöngyszemmel van felszerelve. Használatukkal személyre szabhatod a panel mátrixot az igényeid és hangulataid szerint, mivel végtelen lehetőségeket nyújtanak! Egy speciális alkalmazásban a telefonodra rajzolhatsz képeket, beállíthatod a színüket, sőt még órát is készíthetsz! Emellett a világítás kezelését megkönnyíti a kockán található vezérlőgomb használata, és a matt felület eleganciát ad neki.

Számos lehetőség
A Yeelight panelek szabadjára engedik a képzeleted, mivel rengeteg különböző fénykombinációt készíthetsz velük. Amikor integrálva vannak a Razer Chromával és az Overwolffal, valós időben alkalmazkodhatnak a képernyő hangulatához és aktivitásához, így tökéletes hangulatot biztosítanak játék közben. Ezen kívül az ARGB kocka dinamikusan tükrözi a monitor színeit, így a kiemeléseket a képernyőn túlra is kiterjeszti. A Yeelight panelekkel kedvenc dalaidat lenyűgöző fényshow-vá alakíthatod, mivel a zene ritmusára fognak mozogni!

Mozgasd meg a képzeleted
A Yeelight-tel megmozdíthatod a képzeleted! Szabadon kombinálhatod a paneleket egymással, hogy sokféle készletet hozz létre. Egyetlen alapra akár 6 darabot is helyezhetsz, így a világítással való játék sosem ér véget! Ráadásul a Smart Cube Light Matrix testreszabási lehetőségével még jobban megmozdíthatod a képzeleted! A Yeelight többet nyújt, mint csak világítást - személyre szabhatod velük a szobád!

Könnyű vezérlés
A Yeelight panelek felhasználóbarát kialakításúak, így bármilyen rendszerben működnek - egyaránt alkalmasak Androidra és iOS-re. Továbbá kompatibilisek a Matterrel is. Könnyen csatlakoztathatod őket olyan alkalmazásokhoz, mint az Apple HomeKit, a Google Assistant, az Amazon Alexa, a Yandex Alice, vagy a Samsung SmartThings. A Yeelight használatával elfelejtheted a kapcsolódási problémákat! Mától kezdve élvezheted a fényt, ami minden okos platformhoz illeszkedik. Emellett a Yeelight Statio PC alkalmazás segít elmélyedni a dinamikus, sima színekben és lehetővé teszi, hogy a legmagasabb szintű szórakozást élvezd!

A készlet tartalma

- Smart Cube Light Matrix gaming panel
- tápellátás
- vezérlő
- felhasználói kézikönyv

Gyártó: Yeelight

Modell: YLFWD-0007

Névleges bemenő teljesítmény: 100-240V~50/60Hz, 0.17A

Méretek: 75 × 75 × 75 mm

Kompatibilis rendszerek: Android 7.0 és iOS 16.2 és újabb

Maximálisan csatlakoztatható kockák száma: 6

Vezeték nélküli kapcsolat: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz, Bluetooth 5.0

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett