Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6924922216957 Márka: YEELIGHT

Yeelight Cube Light Okos Játék Lámpa Panel ###


Cikkszám: YLFWD--0006 | EAN/Vonalkód: 6924922216957 | Márka: YEELIGHT

Yeelight Cube Light Okos Játék Lámpa Panel ###


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Yeelight Gaming Smart Cube Light Panel

Álmodsz gyönyörű megvilágításról a szobádhoz? Fontos számodra az eredeti megoldás? A Yeelight ebben segítségedre lehet! A fény panelek, amelyeket szabadon elhelyezhetsz a dedikált alapon, lehetővé teszik, hogy gyönyörű fényt és atmoszférikus hangulatot teremts a helyzetnek megfelelően. Három különböző formában léteznek - ebben az ajánlatban egy játékos Okos Kocka Fény Panel található, amely hihetetlen karaktert ad az egésznek. FIGYELEM: csak dedikált alappal együtt működik, amely külön vásárolható meg. A Yeelight segítségével felébresztheted a képzeleted, mert ez több, mint egyszerű világítás!

Tökéletes világítás a standodhoz
Szeretnél egyedi játék atmoszférát teremteni? Az Okos Kocka Fény Panel lehetővé teszi ezt! Moduláris világításként sima, lágy fényt sugároz. Könnyedén beállíthatod a színeket a hangulatodhoz vagy a játékhoz. Ezenkívül a világítás kezelését megkönnyíti a kockán található vezérlőgomb, és a matt felület eleganciát kölcsönöz neki.

Sok lehetőség
A Yeelight panelek segítenek a képzeleted szabadjára engedésében, hiszen számos különböző fénykombinációt hozhatsz létre velük. A Razer Chroma és Overwolf integráció révén valós időben alkalmazkodnak a képernyő hangulatához és aktivitásához, ami tökéletes hangulatot teremt a játékhoz. Az ARGB kocka dinamikusan tükrözi a monitor színeit is, így a fényeket kihozza a képernyőről. A Yeelight panelekkel átalakíthatod kedvenc zenéidet lenyűgöző fényshow-kká, hiszen a zene ritmusára mozognak!

Ébreszd fel a képzeleted!
A Yeelight segítségével felébresztheted a képzeleted! Szabadon kombinálhatod a paneleket egymással, hogy sokoldalú szetteket hozz létre. Akár 6-ot is elhelyezhetsz egy alapon, így a világítással való játék sosem ér véget! Az Okos Kocka Fény Mátrix képes emojikat, betűket, valamint számos más érdekes elemet létrehozni! Ezenkívül könnyedén összeállíthatod, hogy egy órát formáljon. A Yeelight több, mint egyszerű fények - személyre szabhatod velük a szobádat!

Egyszerű irányítás
A Yeelight panelek tervezésénél a felhasználók kényelmét tartották szem előtt, így bármilyen rendszeren működnek - egyaránt alkalmasak Android és iOS számára. Ezenkívül kompatibilisek a Matter-rel. Könnyedén csatlakoztathatod őket olyan alkalmazásokhoz, mint az Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa, Yandex Alice vagy Samsung SmartThings. A Yeelight segítségével elfelejtheted a csatlakozási problémákat! Ma már élvezheted a fényt, amely minden okos platformhoz illeszkedik. Ezenkívül a Yeelight Statio PC alkalmazás segít elmerülni a dinamikus, folyékony színekben, és lehetővé teszi a szórakozás legmagasabb szinten való élvezetét!

A készlet tartalma:
- Okos Kocka játék fény panel
- Felhasználói kézikönyv

### Gyártó:
Yeelight

### Modell:
YLFWD--0006

### Névleges bemeneti teljesítmény:
100-240V~50/60Hz, 0.17A

### Méretek:
75 × 75 × 75 mm

### Kompatibilis rendszerek:
Android 7.0 és iOS 16.2 és újabb

### Csatlakoztatható kockák maximális száma:
6

### Vezeték nélküli kapcsolat:
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz, Bluetooth 5.0

### Kategória:
LED Világítások

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett