Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6924922224853 Márka: YEELIGHT

Yeelight Cube Light Fliptok Gaming Lámpa Spot - Base


Cikkszám: YLFWD-0008 | EAN/Vonalkód: 6924922224853 | Márka: YEELIGHT

Yeelight Cube Light Fliptok Gaming Lámpa Spot - Base


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

29100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Yeelight Smart Cube Light Spot Gaming Panel - Base
Álmodtál már valaha gyönyörű világításról a szobádhoz? Ugyanakkor eredeti megoldásra vágysz? A Yeelight megadhatja neked ezt! A fény panelek, amelyeket szabadon elhelyezhetsz egy dedikált bázison, lehetővé teszik, hogy gyönyörű fényt és hangulati légkört teremts a helyzetnek megfelelően. Három különböző formában kaphatóak – ebben az ajánlatban egy Smart Cube Light Spot gaming panel található, amely az egész dolognak csodálatos karaktert ad. MEGJEGYZÉS: akkor működik, ha kombinálva van a készletben található dedikált bázissal. A Yeelight segítségével serkentheted a képzeleted, mert ez több mint csak világítás!

Tökéletes világítás az állványodhoz
A Smart Cube Light Spot gaming panel széles, 15°-os sugárával tűnik ki, amely fókuszfény hatást kelt, és gyönyörűen kiemelheti a fölötte lévő tárgyakat. Mi több, vízszintesen 350°-ban, valamint függőlegesen 90°-ban szabadon állíthatod, így úgy világíthatod meg a falat, ahogy csak akarod. Emellett a világítás kezelését megkönnyíti a kockán található vezérlőgomb, a matt felület pedig eleganciát kölcsönöz neki.

Számos lehetőség
A Yeelight panelek lehetővé teszik, hogy szabadjára engedd a képzeleted, mivel különféle fénykombinációkat hozhatsz létre velük. Az Razer Chroma-val és Overwolf-fal integrálva valós időben igazodnak a képernyőn zajló hangulathoz és tevékenységekhez, így tökéletes hangulatot adnak a játék közben. Ráadásul az ARGB kocka dinamikusan tükrözi a monitor színeit, így a kijelzőn túli fénypontokat is megjeleníti. A Yeelight panelekkel kedvenc dalaidat lenyűgöző fényjátékokká alakíthatod, mivel azok a zene ritmusára mozognak!

Serkentse a képzeletét
A Yeelight segítségével stimulálhatod a képzeleted! Szabadon kombinálhatod a paneleket egymással, hogy sokoldalú készleteket hozz létre. Akár 6-ot is elhelyezhetsz egyetlen bázison, így a világítással való játék soha nem ér véget! A Smart Cube Light Matrix képes emoji-k, betűk, valamint sok más érdekes elem létrehozására! Ezenkívül könnyen kialakíthatod úgy, hogy órát formázzon. A Yeelight több mint csak világítás - személyre szabhatod velük a szobádat!

Egyszerű vezérlés
A Yeelight panelek a felhasználói kényelem szem előtt tartásával készültek, így rendszertől függetlenül működnek - egyaránt alkalmasak Android és iOS rendszerekhez is. Emellett kompatibilisek a Matter-rel. Könnyen csatlakoztathatod őket olyan alkalmazásokkal, mint az Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa, Yandex Alice vagy Samsung SmartThings. A Yeelight segítségével elfelejtheted a kapcsolódási problémákat! Ma kezdve élvezheted a világítást, ami minden okos platformhoz igazodik. Ezenkívül a Yeelight Statio PC alkalmazás segít elmerülni a dinamikus, sima színekben, és lehetővé teszi, hogy a szórakozást a legmagasabb szinten élvezd!

A csomag tartalma
-Smart Cube Light Spot gaming panel
-bázis
-tápegység
-vezérlő
-felhasználói kézikönyv

Gyártó: Yeelight
Modell: YLFWD-0008
Névleges bemeneti teljesítmény: 100-240V~50/60Hz, 0.17A
Méret: 75 × 75 × 75 mm
Kompatibilis rendszerek: Android 7.0 és iOS 16.2 vagy újabb
Csatlakoztatott kockák maximális száma: 6
Vezeték nélküli kapcsolat: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz, Bluetooth 5.0

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett