Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6930460007261 Márka: Xparkle

Xparkle ABC01 autó akkumulátor töltő


Cikkszám: SK-990004-01 | EAN/Vonalkód: 6930460007261 | Márka: Xparkle

Xparkle ABC01 autó akkumulátor töltő


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Xparkle ABC01 autó akkumulátor töltő

Az autó akkumulátorok nem mindig megbízhatóak. Egyensúlyérzetet biztosíthatsz a Xparkle ABC01 autó akkumulátor töltő használatával, amely nemcsak az autód energiaforrását tölti fel, hanem javítja annak általános állapotát is. A készülék széles kompatibilitást és többféle védelmet kínál, így biztos lehetsz abban, hogy te és a készüléked is biztonságban vagytok.

Átgondolt kialakítás
A töltő segítségedre lesz, ha az autód akkumulátora feladja a szolgálatot. Átlátható interfésszel rendelkezik több gombbal, amelyekkel kiválaszthatod a kívánt módot – például az automatikus, 7 lépcsős töltési folyamatot. Az ABC01 kialakítása annyira kompakt, hogy könnyedén megtalálhatod neki a helyet az autódban.

Számos lehetőség
A készülék nemcsak az energiaellátás kiegészítésére szolgál. Öt üzemmódot kínál. Különösen figyelemre méltó a Battery Repair mód, amely képes javítani az akkumulátor állapotát és meghosszabbítani annak élettartamát. Az AGM módot is használhatod, ami különösen hasznos, ha a külső hőmérséklet 5°C alá csökken.

Széles kompatibilitás
A töltő kompatibilis a legtöbb személygépkocsi, SUV, motorkerékpár, teherautó, fűnyíró, quad, hajó, jacht és más szárazföldi vagy vízi jármű ólomsavas akkumulátoraival. Automatikusan elindítja a töltési folyamatot minden kompatibilis akkumulátor esetében.

Számos védelem
A készülék számos technológiával rendelkezik, amelyek valós időben védik a felhasználót és a készüléket. Szikra elleni védelemmel, alacsony feszültség elleni védelemmel, rövidzárlat elleni védelemmel, fordított polaritás elleni védelemmel, túlfeszültség elleni védelemmel, túlmelegedés elleni védelemmel és túlfeszültség elleni védelemmel rendelkezik.

Gyártó: Xparkle

Modell: ABC01

Bemenet: 100-240 V

Kimenet: 12V

Méretek: 170 x 65 x 37.5 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett