Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941812701133 Márka: Xiaomi

Xiaomi Redmi Buds Essential Kék Fülhallgató


Cikkszám: 6941812701133 | EAN/Vonalkód: 6941812701133 | Márka: Xiaomi

Xiaomi Redmi Buds Essential Kék Fülhallgató


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Xiaomi Acoustic Lab által professzionálisan hangolt 7.2mm-es dinamikus meghajtóval hihetetlen hangélményt nyújtunk önnek.

Minden zenei hang mélyen a füledbe hatol, erőteljes, dübörgő basszussal és precíz, tiszta magasakkal, ezzel új szintre emelve a hallgatási élményt.

Felejtsd el a zavaró környezeti zajokat! A hívás közbeni zajcsökkentés mesterséges intelligencia algoritmusa megszünteti az idegesítő zajokat, így a hangod tisztán és érthetően marad.

Az új Bluetooth 5.2 vezeték nélküli technológiának köszönhetően akadálymentes és stabil zenelejátszást élvezhetsz, felesleges kábelproblémák nélkül.

A játékélményed érdekében alacsony késleltetésű játék módot is hozzáadtunk, amelyet egy hosszú gombnyomással aktiválhatsz.

Engedd el magadat a zenében órákon át! Az akár 5.5 órás akkumulátor-élettartam egyetlen töltéssel és a töltőtokkal összesen 18 órás kapacitással elegendő energiát biztosít az egész napra.

És mi mást? A fejhallgatók csatlakoztatása villámgyors, így az első párosítás után azonnal élvezheted a zenédet.

A multifunkciós gombokkal könnyen kezelheted a hívásokat és a zenét, ráadásul a hangsegéd támogatásával a feladataidat csak a hangoddal is elvégezheted.

Válaszd ki a hallgatási módot - akár egy, akár mindkét fejhallgatóval, így élvezheted a zenét a hangulatodnak megfelelően.

Mindez könnyű kivitelben, fejenként csak 4g és 35g a töltőtokkal együtt. És 10 méteres hatótávval még nagyobb távolságokon is kapcsolatban maradhatsz.

Hagyd, hogy a hangvilágod kivirágozzon a Xiaomi Redmi Buds Essential segítségével. Indulj el egy végtelen tónusokkal teli útra, és élvezd minden hallgatási percet.

Tulajdonságok:

- Bluetooth 5.2
- 7.2mm-es meghajtó
- IPX4 minősítés
- Akár 5.5 óra egyetlen töltéssel
- Akár 18 óra a töltőtokkal együtt
- Fejhallgató akkumulátor kapacitása: 43 mAh
- Töltőtok akkumulátor kapacitása: 300 mAh
- MicroUSB csatlakozóval történő töltés
- Játék mód

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett