Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941812746110 Márka: Xiaomi

Xiaomi Redmi Buds 5 Pro Moonlight White


Cikkszám: 6941812746110 | EAN/Vonalkód: 6941812746110 | Márka: Xiaomi

Xiaomi Redmi Buds 5 Pro Moonlight White


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

26990 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Xiaomi Redmi Buds 5 Pro kiváló vezeték nélküli fülhallgató igényesebb felhasználók számára.

A Redmi Buds 5 Pro fülhallgatók támogatják az LDAC audio kodeket, amely lehetővé teszi Ultra HD minőségű hangok hallgatását minimális torzítással.

Mindegyik három mikrofon saját funkcióval rendelkezik, pontosan visszaadja a hangokat és hatékonyan szűri a külső zajokat.

Az 52 dB-es aktív zajszűrő technológiának köszönhetően a zajszűrő képesség megháromszorozódott a Redmi Buds 4 Pro-hoz képest, így nyugodtan élvezheti a zenét.

A fülhallgatók három mikrofonnal és egy mesterséges intelligencián alapuló zajszűrő algoritmussal vannak felszerelve, amely a környezeti zajokra koncentrál és kiküszöböli azokat hívás közben.

Számokat válthat, szünetet tarthat, hívásokat fogadhat és befejezhet, valamint egyéb funkciókat hajthat végre a fülhallgatók érintőfelületének enyhe megnyomásával.

Bluetooth 5.3 támogatás

A fülhallgatók támogatják a Bluetooth 5.3-at, ami egyszerűbb automatikus párosítást, nagyobb jelstabilitást, szélesebb hatótávot és mindenekelőtt alacsonyabb akkumulátor-fogyasztást jelent.

Izzadság- és porálló

A fülhallgatók nem féltik a kis nedvességet - például enyhe esőt vagy izzadságot. A magasabb ellenállásnak és az IP54 tanúsítványnak köszönhetően a fülhallgatók nemcsak normál zenehallgatásra, hanem sportolás vagy szabadtéri tevékenységek közben is alkalmasak.

Töltőtok

A csomag tartalmaz egy praktikus töltőtokot is, amely egyben védőtokként is szolgál. A tok belsejében minden fülhallgató számára pontosan formált hely található, amelyek érintkezéssel rendelkeznek az extra gyors töltéshez. Csak 5 perc töltés után további 2 óra hallgatásra számíthat. A fülhallgatók akár 10 órán keresztül is játszanak egyetlen töltéssel, ha a zajszűrő funkció ki van kapcsolva. A toknak köszönhetően összesen akár 38 órás hallgatási időre is számíthat.

Okos csatlakozás két eszközzel

A fülhallgatók egyszerre két Android, iOS vagy Windows eszközhöz is csatlakoztathatók, lehetővé téve, hogy ugyanazt a headsetet használja az irodában is.

Tulajdonságok:

- Bluetooth 5.3
- Érintésvezérlés
- Mikrofon
- IP54
- Egy töltéssel való működési idő: akár 10 óra (a zajcsökkentő funkció kikapcsolásával)
- Teljes idő tokkal: akár 38 óra
- USB-C töltés

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett