Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576284513 Márka: Hurtel

Xiaomi Redmi 13C / Xiaomi Poco C65 edzett üvegfólia - 50 darabos csomag


Cikkszám: Standard Tempered Glass 50pcs/box Xiaomi Poco C65/Redmi 13C | EAN/Vonalkód: 9145576284513 | Márka: Hurtel

Xiaomi Redmi 13C / Xiaomi Poco C65 edzett üvegfólia - 50 darabos csomag


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Xiaomi Redmi 13C / Xiaomi Poco C65 edzett üvegfólia - 50 darabos csomag Biztosítsd ügyfeleid számára a legmagasabb szintű védelmet a Xiaomi Redmi 13C / Xiaomi Poco C65 telefonokhoz. Az edzett üvegfólia 50 darabos szettben kerül értékesítésre műanyag csomagolás nélkül, így sokkal kevesebbet kell fizetned, mintha mindegyiket külön rendelnéd. A műanyag csomagolás hiánya nem csak alacsonyabb költségeket jelent, hanem kisebb környezeti terhelést is. A többdarabos edzett üvegfólia masszív kijelzővédelmet nyújt 9H szinten, tökéletes illeszkedést, ultravékony kialakítást és könnyű alkalmazhatóságot. A Xiaomi Redmi 13C / Xiaomi Poco C65 többdarabos csomagban kapható edzett üvegfólia legfontosabb előnyei:
- A műanyag csomagolás hiánya miatt alacsonyabb egységár. Az üvegek egy gyűjtőcsomagban találhatók. Minden darab egy habtasakban van biztosítva.
- Tökéletesen illeszkednek a megadott modellhez. Az üvegeket kifejezetten a Xiaomi Redmi 13C / Xiaomi Poco C65 modellekhez tervezték.
- 9H védelmet biztosítanak az okostelefon kijelzőjének. A 9H az egyik legmagasabb szabvány a karcolásokkal és sérülésekkel szembeni ellenállás terén.
- Megőrzik a kijelző eredeti méreteit és esztétikáját. Az ultravékony kialakítás barátságos a tokokhoz.
- Nagyon egyszerű alkalmazni. Biztos lehetsz benne, hogy a telepítés egyszerű és gyors lesz, buborékok kialakulása nélkül.
Műszaki adatok:
- Kompatibilitás: Xiaomi Redmi 13C / Xiaomi Poco C65
- Védelmi szint: 9H
- Darabszám a csomagban: 50 db
FIGYELEM! A készlet nem tartalmaz kendőket. Az üveg további védelmet szolgál. Minőségi termék, de nem nyújt 100%-os védelmet a kijelző törésével szemben. Minden üveg körülbelül 1-2 mm-rel kiáll a készülék szélétől (ez nem jelenti azt, hogy túl kicsi lenne). Levegő és por nem kerül az üveg alá.
Nincs műanyag csomagolás Az edzett üveget gyűjtő kartondobozba csomagoltuk, és minden darabot megfelelően biztosítottuk - műanyag csomagolás nélkül. Ez a változtatás alacsonyabb beszerzési költségeket eredményez, ami lehetővé teszi számunkra a versenyképes árak kínálását. Ez egy lépés a környezetvédelem felé is.
Precíz illeszkedés a Xiaomi Redmi 13C / Xiaomi Poco C65 modellekhez Az edzett üveget úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a Xiaomi Redmi 13C / Xiaomi Poco C65 modellekhez. A pontos forma teljes funkcionalitást garantál a kijelzőhöz való hozzáférés és annak működése korlátozása nélkül.
Kijelzővédelem 9H szinten A 9H keménységű, többdarabos csomagban kapható edzett üveg hatékonyan védi a kijelzőt a karcolások, ütések és egyéb sérülések ellen. Ez elengedhetetlen védelem mindazok számára, akik meg akarják óvni telefonjukat az esések és karcolások következményeitől.
Ultravékony tokbarát kialakítás Az edzett üveg valóban vékony, így nem akadályozza a tok felhelyezését a telefonra, és nem befolyásolja a készülék esztétikáját sem. Ez különösen fontos azok számára, akik értékelik az új okostelefonok dizájnját.
Könnyű telepítés Védőüvegek telepítését kínálod az üzletedben? A többdarabos csomagban kapható edzett üveg valóban könnyen alkalmazható, légbuborékok kialakulásának kockázata nélkül.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett