Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769362408

Xiaomi Redmi 13 Ultra Clear átlátszó tok


| EAN/Vonalkód: 5907769362408

Xiaomi Redmi 13 Ultra Clear átlátszó tok


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Ultra Clear tok ötvözi a stílust és a védelmet. Az ultravékony, mindössze 0,5 mm vastag kialakítás szinte észrevehetetlenné teszi a tokot, miközben hatékony védelmet nyújt a sérülések ellen. A tok rugalmas és tartós TPU anyagból készült, amely tökéletesen elnyeli az eséseket. A megemelt élek védik a képernyőt és a kamerát, az érzékeny gombok pedig megkönnyítik a készülék használatát. A texturált bevonat véd a légbuborékok képződésétől.

Ultra átlátszó tok fehér alapon
Specifikáció:

Sorozat: Ultra Clear
Anyaga: TPU
Kompatibilitás: Xiaomi Redmi 13
Szín: átlátszó
Az Ultra Clear Case legfontosabb előnyei:

Megvédi a képernyőt és a kamerát a karcolásoktól. A megemelt élek extra védelmet nyújtanak, ha a telefont sima felületre helyezi.
Lehetővé teszi a tok egyszerű felhelyezését és eltávolítását a telefonról . Hőre lágyuló TPU-ból készült, rugalmasságot garantál a deformáció veszélye nélkül.
Lehetővé teszi a telefon eredeti dizájnjának élvezetét további tömeg nélkül . Az ultravékony, mindössze 0,5 mm vastag kialakítás megőrzi a készülék vékony profilját.
Megakadályozza, hogy légbuborékok képződjenek a tok és a telefon között – ami kulcsfontosságú a készülék nedvesség elleni védelmében.
Ingyenes hozzáférést biztosít az összes porthoz és gombhoz . A precíz kivágások és az érzékeny gombok lehetővé teszik a telefon problémamentes működését.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett