Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769362392 Márka: Hurtel

Xiaomi Redmi 13 Soft Case - Fekete tok


Cikkszám: Soft Case Xiaomi Redmi 13 Black | EAN/Vonalkód: 5907769362392 | Márka: Hurtel

Xiaomi Redmi 13 Soft Case - Fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Xiaomi Redmi 13 Soft Case - Fekete tok

A Soft Case választásával telefonod számára nem csak védelmet, hanem kényelmet és stílust is biztosíthatsz. Ez a tökéletes választás, ha értékeled a minimalista dizájnt és a funkcionalitást. A Soft Case könnyű és vékony kialakításának köszönhetően nem vastagítja meg a telefont, mégis védelmet nyújt a karcolások és ütések ellen. Az anyag rugalmassága tökéletes illeszkedést garantál a készülékhez, ami megkönnyíti annak használatát. Az aprólékosan kivágott nyílások a portoknak és a kameráknak teljes funkcionalitást biztosítanak anélkül, hogy el kellene távolítani a tokot.

Specifikáció:
- Sorozat: Soft Case
- Kompatibilitás: Xiaomi Redmi 13
- Anyag: TPU
- Szín: Fekete

A Soft Case legfontosabb előnyei:
- Megőrzi a telefon eredeti formáját. A Soft Case elég vékony ahhoz, hogy ne változtassa meg a készülék megjelenését vagy méreteit.
- Könnyű hozzáférést biztosít minden funkcióhoz. Ez a tok gondosan megtervezett nyílásokkal rendelkezik, amelyek szabad hozzáférést biztosítanak minden porthoz és kamerához.
- Növeli a használat kényelmét. A könnyű és rugalmas kialakítás kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi az okostelefon használatát.
- Tartós védelmet kínál. A TPU anyag, amelyből a tok készült, rugalmas és ellenáll a sérüléseknek, ami növeli a telefon tartósságát.
- Kiemeli a készülék esztétikus megjelenését. A minimalista dizájn és a fekete szín elegánsan kiegészíti bármilyen stílust és a telefon színét.

Védelem a megjelenés megváltoztatása nélkül

Azok számára, akik nem szeretnék megváltoztatni okostelefonjuk eredeti dizájnját és méreteit, a Soft Case a tökéletes megoldás. Vékony szerkezete miatt a telefon ugyanolyan tetőtlen marad, mint tok nélkül. Emellett nem rontja a telefon zsebben vagy táskában való viselésének kényelmét, miközben védi a karcolások és ütések ellen.

Minden funkció elérhető

A Soft Case használata nem korlátozza a készülék funkcióihoz való hozzáférést. A gondosan elkészített nyílások a portok és a kamerák számára biztosítják, hogy a felhasználó az összes telefonfunkciót használhassa a tok eltávolítása nélkül. Ez a megoldás nemcsak praktikus, hanem kényelmes is.

Kényelmes használat mindennap

A Soft Case nem csak rugalmas, hanem könnyű is, ami jelentősen javítja a telefon mindennapi használatának kényelmét. A rugalmas anyag könnyen alkalmazkodik a készülék alakjához, lehetővé téve az egyszerűbb és intuitívabb használatot. Ráadásul a TPU jobb fogást biztosít, ami minimalizálja annak a kockázatát, hogy a telefon kicsússzon a kezéből.

Hosszan tartó védelem a sérülések ellen

A Soft Case gyártásához használt rugalmas, de tartós TPU anyag hatékonyan elnyeli az ütközéseket és védi a készüléket a sérülésektől.

Elegancia minimalista stílusban

A Soft Case minimalista dizájnja kiemeli minden okostelefon esztétikáját, eleganciát kölcsönözve anélkül, hogy elvonná a figyelmet az eredeti megjelenésről. A tok fekete színe univerzális, és minden stílushoz és alkalomhoz illik, legyen szó hivatalos találkozókról vagy mindennapi tevékenységekről.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett