Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108529488 Márka: 3mk Protection

Xiaomi Redmi 12 - 3mk SilverProtection+ üvegfólia


Cikkszám: 3mk SilverProtection+(1155)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108529488 | Márka: 3mk Protection

Xiaomi Redmi 12 - 3mk SilverProtection+ üvegfólia


Webáruház raktár

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

4400 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

A te és a telefonod biztonságáért. A védőfólia 400%-kal erősíti meg a kijelzőt, míg az antimikrobiális bevonat elpusztítja a baktériumok, vírusok, gombák és penész 99%-át. A SilverProtection+ tisztán tartja a telefonodat. 24/7 elpusztítja a vírusokat, baktériumokat, gombákat és penészt.

Telefonokban rejtőzködő kórokozók:
A te telefonod is folyamatosan szedi össze a kórokozókat. Minden alkalommal, amikor megnézed, átviszed a kórokozókat a korábban érintett helyekről: kilincsek, korlátok, kormánykerék. Tudtad, hogy egy mobiltelefon képernyője akár 300-szor több baktériumot is gyűjthet, mint egy nyilvános WC? Tudtad, hogy a telefonképernyődet naponta több mint 2000-szer érinted, és potenciálisan veszélyes mikrobákat juttatsz rá? Bőröd, izzadságod, faggyúd és sminked maradványai is felgyülemlenek a képernyőn. Az eszköz által generált hő tökéletes feltételeket teremt a vírusok, baktériumok és gombák fejlődéséhez. Tudtad, hogy tudományos kutatások igazolják a patogén baktériumok cseréjének lehetőségét azonos telefon használatával?

Antimikrobiális:
A SilverProtection+ antimikrobiális bevonata a közismert vírusok, baktériumok, gombák és penész 99%-át elpusztítja. Éjjel-nappal működik, így teljes biztonságot nyújt, ha nem tudsz gondoskodni a megfelelő fertőtlenítésről. Tökéletes kiegészítője az okostelefon higiéniájának.

Ütésálló:
A SilverProtection+ akár 400%-kal erősíti meg az okostelefon kijelzőjét. Hihetetlen, igaz? A fólia többrétegű szerkezetét többek között egy ütésálló alap képezi, mely minimalizálja a telefon sérülésének esélyét. A kijelző cseréje költséges és időigényes lehet. Spórolj meg magadnak ezt a kellemetlenséget.

Kényelmes:
Minden további nélkül - a SilverProtection+ egyesíti azokat a tulajdonságokat, amelyek fontosak. A fólia annyira rugalmas, hogy szorosan és tartósan tapad még a legívesebb kijelzőkhöz is. Az ujjad úgy siklik rajta, mintha edzett üveg lenne! És a hab a tortán: kiváló minőségű oleofób réteg, amely megkönnyíti a karbantartást.

Nedves telepítés:
A SilverProtection+ úttörő az összeszerelés terén. Még sosem volt ilyen egyszerű! A fóliát egy speciális, 100%-ban biztonságos géllel szerelheted fel, melyet a készlet tartalmaz. Légbuborékok és porszemcsék? Felejtsd el! A nedves telepítés tökéletes eredményt garantál és nem igényel gyakorlást.

Öngyógyító:
A fólia élettartamának meghosszabbítása érdekében egy öngyógyító bevonatot használtunk. Ez azt jelenti, hogy a fólia "működik" és javítja az apróbb sérüléseket vagy karcolásokat, amelyek a telefon használata során keletkeznek. A Self-Heal™ azt jelenti, hogy még hosszabb ideig élvezheted a fólia tökéletesen sima felületét!

GYIK - gyakran ismételt kérdések:
Véd a SilverProtection+ fólia a koronavírus (SARS-CoV-2) ellen és csökkenti a COVID-19 kockázatát?
A fólia az ismert vírusok 99%-át elpusztítja. Azonban a SARS-CoV-2 koronavírus egy új mikroorganizmus, és egyelőre nem tudunk egyértelmű választ adni erre a kérdésre. A kutatások még folyamatban vannak, és a közeljövőben segíthetnek ezt a kérdést tisztázni.

Az antimikrobiális technológia mindig működik?
Igen, a technológia mindig működik és védi a telefonodat. Ne feledd azonban, hogy az antimikrobiális fólia használata nem mentesít a telefon higiéniájának fenntartásának szükségességétől.

Biztonságos az antimikrobiális technológia?
Igen, a védőfóliák teszteltek és teljesen biztonságosak a felhasználó számára.

Biztonságos a nedves telepítés a telefon számára?
Igen, a géllel történő összeszerelés 100%-ban biztonságos a telefon számára. Mint minden termék esetében, javasoljuk, hogy az alkalmazás megkezdése előtt alaposan olvasd el az útmutatót. Az összeszerelés során használt gél mennyisége nem nagy, és ne aggódj: nem fogod elárasztani az eszközt vele. A felesleges gélt egyszerűen letörölheted összeszerelés után.

Specifikációk:
- Védelemtípus: Antimikrobiális védőfólia
- Képernyőerősítés: 400%
- Vastagság: 0,21 mm
- Garancia: 6 hónap

A készlet tartalma:
- 3mk SilverProtection+
- Rakselka
- Összeszerelő gél
- Tisztítókészlet.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett