Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941812774984 Márka: Xiaomi

Xiaomi Outdoor Camera BW500 BHR8301GL


Cikkszám: 55302 | EAN/Vonalkód: 6941812774984 | Márka: Xiaomi

Xiaomi Outdoor Camera BW500 BHR8301GL


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

36300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Xiaomi Outdoor Camera BW500: Új kültéri kamera mesterséges intelligenciával felszerelve A Xiaomi Outdoor Camera BW500 globális verziója MJSXJ06BY modellszámmal igazán minimalistára tervezett, kocka alakú testtel rendelkezik. Az alap kültéri egység méretei 96 × 60 × 58 milliméter, az elülső rész a szenzorokkal fekete, és -20-tól 55 °C-ig terjedő üzemi hőmérséklet-tartománnyal rendelkezik. Maga a konstrukció IP 67-es tanúsítvánnyal megnövelt ellenállást biztosít. A kamera 2560 × 1440 pixeles (3,5 MPx, 2K felbontás) videót rögzít, a felvételt a gazdaságos H.265 kódekkel kódolva. Tartalmát a 8 GB-os belső eMMC memórián tárolhatja, míg a gyártó (fizetős) felhőjét is használhatjuk a tartalom tárolására. A gyártó nem támogatja microSD memória kártya behelyezését. Ez a kamera akár 136°-os látószöggel rendelkezik, amely elegendő nagy területek, például a bejárati ajtó előtti udvar megfigyelésére. A kamera nem forgatható, de a széles látószögnek köszönhetően nincs szükség további egységek beszerzésére a terület lefedéséhez.
AI chip és infravörös LED-ek éjszakai móddal A képek alacsony fényviszonyok és teljes sötétség esetén is rögzíthetők az f/1.6 rekesznyílásnak köszönhetően. Támogatja a színes képeket akár alacsony fényben is. Amikor az éjszakai mód automatikusan aktiválódik, akkor aktiválja a fényes infravörös LED-eket, melyek hatótávolsága akár 10 méter is lehet. Rendelkezik mikrofonnal és hangszóróval a kétirányú kommunikációhoz, például egy futárral. A mesterséges intelligencia funkciókat egy erős AI chip biztosítja, amely másodpercenként 1,2 billió műveletet támogat, ezáltal pontosan képes azonosítani embereket, állatokat, járműveket és csomagokat, miközben kis térbeli mozgások okozta téves riasztásokat kiszűri. Ez a chip az intelligens védelem alapja, és kiegészíti egy audiovizuális riasztóval, amely csak szűrt és releváns események esetén aktiválódik.
Mi Home alkalmazás és akár 180 napos üzemidő Egyéb funkciók közé tartozik a példás csatlakoztathatóság 2.4GHz-es Wi-Fi-n keresztül (támogatja az IEEE 802.11b/g/n/ax szabványokat) és a jól ismert Mi Home alkalmazás a kamera vezérléséhez vagy a felvételek megtekintéséhez. Ez az alkalmazás értesítést is küld, amikor mozgást észlel a megfigyelt területen. További automatizálási funkciókkal is rendelkezik, például a fronti fény bekapcsolásával mozgás esetén, stb. Továbbá előnye, hogy csatlakoztatható a Google Home vagy az Amazon Alexa rendszerekhez, ami hangvezérlést és tartalom megtekintését hozza magával ezen platformok eszközein. Az akkumulátor kapacitása 10 000 mAh. Normál használat során egyetlen töltéssel akár 180 napos használatot is kínál, amelyet a gyártó napi maximum 20 tíz másodperces felvételként határoz meg. Ha gyakrabban használja ezt a kamerát, az akkumulátor élettartama csökkenni fog. A napenergia támogatása szintén nagy előny. Külön vásárolható meg, és 5 W teljesítményű lesz.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett