Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941948703001 Márka: Xiaomi

Xiaomi Mi Router AC1200 Mesh Rendszer (1db) Fekete EU DVB4452GL


Cikkszám: DVB4452GL | EAN/Vonalkód: 6941948703001 | Márka: Xiaomi

Xiaomi Mi Router AC1200 Mesh Rendszer (1db) Fekete EU DVB4452GL


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14590 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Elosztott hálózat a zavartalan lefedettségértA Xiaomi Mesh Rendszer 2 vagy 3 darabos kiszerelésben kapható, és az összes egység már a gyárban párosítva van. A fő routerként bármelyik egységet kiválaszthatod. A fő router hálózatának beállítása után egyszerűen kapcsold be a többi egységet, hogy automatikusan létrejöjjön a mesh hálózat. A Xiaomi exkluzív mesh technológiája lehetővé teszi, hogy egy fő router több műholdas routerhez kapcsolódjon, így egy átfogó otthoni hálózat jön létre, amely hatékonyan kiküszöböli a jelvakfoltokat a bonyolult lakáselrendezéseknél. Egy egység akár 140 négyzetmétert, két egység akár 260 négyzetmétert, három egység pedig akár 370 négyzetmétert fed le.
Zökkenőmentes okos csatlakozásA Xiaomi Mesh technológiának köszönhetően több router is csatlakoztatható, hogy egy vezetékes, vezeték nélküli vagy hibrid mesh hálózatot alkossanak. Milliszekundumos szintű barangolási késéssel és automatikus hálózatoptimalizálással a Xiaomi Mesh Rendszer AC1200 valós időben biztosítja a megszakítás nélküli Wi-Fi kapcsolatot az egész otthonban.
Egységes Wi-Fi hálózatA Xiaomi Mesh technológia létrehozza az egységes hálózatot, amelynek révén az okostelefonod automatikusan a leggyorsabb mesh csomópontra csatlakozik, amikor egyik szobából a másikba, vagy egyik emeletről a másikra mozogsz.
Intelligens váltás a stabil online élményértMég ha egy mesh csomópont meghibásodik is, a hálózati topológia automatikusan optimalizálható az állandóan zavartalan Wi-Fi élmény érdekében.
Rugalmas bővítési lehetőségekEgydarabbos verzió is elérhető. Jobb jel lefedettségre van szükséged? Egyszerűen adj hozzá egy további egységet. A Mi Home/Xiaomi Home alkalmazással könnyen lehet mesh hálózatot létrehozni legfeljebb 10 eszközzel.
Száloptikai szintű két sávrendszerű gigabites sebességAkár 1200 Mbps-os vezeték nélküli sebességgel a 2,4 GHz-es és 5 GHz-es sávokon a rendszer folyamatosan gyors internetet biztosít az otthonban. A 2,4 GHz-es sáv alkalmas a falak áthatolására, míg az 5 GHz-es sáv magasabb sávszélességet biztosít a gyorsabb sebességekhez.
Gigabites WAN/LAN Auto-érzékelő Ethernet PortokKét gigabites WAN/LAN auto-érzékelő Ethernet porttal felszerelve a rendszer rugalmas és sokoldalú használati lehetőségeket kínál.
Több eszköz számára kialakítvaA Xiaomi Mesh Rendszer AC1200 támogatja több mint 120 eszköz csatlakozását, és könnyedén kezeli az összes családi online tevékenységet, a streamingtől és online tanóráktól a játékig és az okos otthoni eszközök irányításáig.
Könnyű kezelés a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazássalValós időben figyelheted otthoni hálózatod állapotát, és távolról kezelheted az eszközeidet a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazás segítségével.
Egyszerű csatlakozás okoseszközökhözEgyszerűen kapcsolódj a Xiaomi okoseszközökkel a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazáson keresztül egy felugró ablak segítségével, és kövesd az utasításokat a beállítás gyors befejezéséhez.
Jelszó szinkronizálás garantált biztonsággalAz új Wi-Fi jelszó automatikusan szinkronizálódik a Xiaomi okoseszközökre újrapárosítás nélkül.
Exkluzív gyorsítás Xiaomi okostelefonok számáraA Xiaomi és Redmi okostelefonokat automatikusan felismeri és előnyben részesíti, aktiválva egy exkluzív gyorsítócsatornát játékszituációkban a késést és a késleltetést hatékonyan csökkentve.
A Xiaomi Mesh Rendszer AC1200 korszerű hálózati megoldást kínál, mely zavartalan csatlakoztathatóságot és teljes körű lefedettséget biztosít otthonodban. A fejlett mesh technológiával, rugalmas bővítési lehetőségekkel és felhasználóbarát kezeléssel a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazás révén megbízható és gyors internetkapcsolatot biztosít lakásod minden sarkában.

-Operációs rendszer: MiWiFi ROM

-WiFi szabvány: Wi-Fi 5 802.11 a/b/g/n/ac (2,4GHz és 5GHz)

-Vezeték nélküli hálózatok: WiFi

-Alkalmazásal vezérelhető: Igen (Mi Home/Xiaomi Home App)

-Kapcsolatok: 2 x 10/100/1000 Mbps WAN/LAN port automatikus érzékeléssel

-Támogatott operációs rendszerek: Android, iOS

-Tartozékok: 1x router, 1x tápegység, 1x hálózati kábel, 1x használati útmutató

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett