Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976233672021 Márka: Xiaomi

Xiaomi Dreame Z10 Vezeték nélküli porszívó automatikus ürítő állomással Beige EU


Cikkszám: XIADREZ10WTHSTTNBEG | EAN/Vonalkód: 6976233672021 | Márka: Xiaomi

Xiaomi Dreame Z10 Vezeték nélküli porszívó automatikus ürítő állomással Beige EU


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

181900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Jellemzők:

- Ürítő és töltőállomás

- HD kijelző

- LED világítással ellátott kefe

- Kiegészítők készlete

A Dreame Z10 Vezeték nélküli rúdporszívó automatikus ürítő állomássalÚj szint a porszívózásban. A Dreame Z10 állomás automatikus ürítő állomást használ a közvetlen koszérintkezés elkerülése érdekében. Az állomás 2,5 literes porzsák-kapacitású, ami körülbelül 90 napra elegendő. A 20 000 Pa szívóerő és az erős, kefementes motor magas hatékonyságot biztosítanak. Az LED háttérvilágítás megkönnyíti a sarok és rések tisztítását, és az egység csendes működése nem okoz zavaró zajt. Ráadásul a Z10 állomás könnyű, és nem okoz kényelmetlenséget vagy fáradtságot magasabb polcok vagy függönyök porszívózásakor.

Automatikus ürítő állomás - nincs koszérintkezésA még nagyobb kényelem érdekében a Z10 állomás felszerelt egy ürítő állomással - csak helyezd be a porszívót. Körülbelül 10 másodperc után a porgyűjtő tartály kiürül. Ráadásul, amikor befejeződött, az állomás automatikusan kikapcsol, hogy energiát takarítson meg. A porfelszívó technológia csökkenti a levegőben található porszintet a hatékonyabb tisztítás érdekében. És ez még nem minden! Az állomás a porszívó újratöltését is lehetővé teszi - körülbelül 3,5 óra múlva újra munkára kész.

Magas tisztítási hatékonyságMondj búcsút a pornak és allergéneknek. A Dreame Z10 állomás egy kefementes motort használ, amely 108 000 fordulat/perc sebességgel működik. 20 000 Pa szívóerővel a porszívó könnyedén szívja fel a port, hajat vagy morzsákat, így a felületek mentesek lesznek a kosztól. Ráadásul a Z10 állomással akár 65 percig tudsz porszívózni egyetlen töltéssel, így zavartalanul tisztíthatod az egész otthonodat.

Univerzális padlókefeSzőnyegek, csempe, fa padlók - a Z10 állomás mindezeket könnyedén kezeli. Tartalmaz egy univerzális kefét, amely különböző típusú felületekre használható. A kefe fejlett fésűszerű kialakítása pontosan felszívja a hajszálakat, megakadályozva, hogy a kefe hengerébe akadjanak, majd közvetlenül a tárolóba irányítja őket. Emellett az elülső panelen található lyukak gyorsan összegyűjtik és elkapják a port, morzsákat és más szennyeződéseket.

LED kefe világításTisztítsd meg alaposan a gyengén megvilágított területeken is. A kék LED háttérvilágítás, amelyet az univerzális kefe használ, széles, 138°-os szögben sugároz fényt. Ez megkönnyíti az ágy alatti, kanapén, szekrényben és más nehezen elérhető helyek porszívózását. A kék LED-ek olyan hullámhosszú fényt bocsátanak ki, amely kis részecskéket, például port, szőrszálakat és hajszálakat is észlelhet.

Kíméletes és hatékony porszívózásA puha sörte kefe minden felületen jól működik - hatékonyan és kíméletesen távolítja el a koszt anélkül, hogy megkarcolná a padlót. Lehetővé teszi, hogy megszabadulj a portól, morzsáktól vagy hajszálaktól. Jó kialakítása megkönnyíti a manőverezést nehezen elérhető helyeken, például székek között vagy széleken.

Szabadulj meg könnyedén a hajtólA készlet tartalmaz egy mini elektromos kefét, amely megkönnyíti a bútorok porának eltávolítását. A kefe széles nyílása gyorsan eltávolítja a port és a hajat a kanapékról, ágyakról, fotelekről stb. Továbbá, mint az univerzális kefe, kék LED háttérvilágítással is megvilágítja a tisztítóterületet. Most már a legkisebb szennyeződést is könnyen felismeri.

További kefékA Dreame Z10 állomás lehetővé teszi szinte minden sarok kitisztítását az otthonodban. Kézi porszívóként is működhet. Csatlakoztass egy puha porszívó kefét, hogy megszabadulj a morzsáktól az asztalon vagy a konyhapulton. Továbbá kérhetsz egy 2 az 1-ben kefét, hogy szűk helyeket is kiporszívózz. Használhatod függönyök, redőnyök vagy felső polcok porszívózására is - csak csatlakoztasd a porszívó hosszabbító tömlőjét ehhez a célhoz.

Fontos információk kéznélA porszívó használata nem okoz gondot. A Dreame Z10 állomás érintőkijelzőt használ, amely valós idejű információkat ad a porszívó működési állapotáról. Megmutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, a tisztítás állapotát vagy a felület koszosságát.

Akár 99,9% szennyeződést szűr kiA Dreame Z10 állomás 5 lépcsős szűrőrendszerrel van ellátva, amely hatékonyan köti meg mind a por részecskéket, mind a nagyobb szennyeződéseket. Emellett a modern megoldások használata csökkenti a baktériumok szaporodásának kockázatát. A szűrő megakadályozza a másodlagos levegő szennyeződését is. Hatékonysága eléri a 99,9%-ot, így biztos lehetsz benne, hogy otthonod mentes lesz az allergénektől.

Könnyű tárolás és tisztításNem igényel sok időt és erőfeszítést a porszívód tökéletes állapotban tartása. Olyan részeket, mint a porgyűjtő tartály és a szűrőelemek, csap alatt elöblítheted az élettartamuk meghosszabbítása érdekében. Az included handle segítségével tárolhatja a keféket, így minden kiegészítőt egy helyen tarthat. Eközben helyezheted a porszívót az ürítő állomásra.

Műszaki adatok:

- Szívóerő: Akár 20 000 Pa

- Üzemidő: Akár 65 perc

- Porzsák kapacitás: 600 ml

- Öblítő funkció: Nem

- Akkumulátor kapacitás: 2900 mAh

- Töltési idő: Kb. 3,5 óra

- Súly: Kb. 2,80 kg

- Szűrő típusa: E12 (APB04)

Tartozékok:

- Rúdporszívó

- Ürítő állomás

- Univerzális kefe

- Puha sörte kefe

- Mini elektromos kefe

- 2 az 1-ben kefe

- Puha porszívó kefe

- Tartozékhordozó

- Porzsák x2

- Használati utasítás

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett