Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108540360 Márka: 3mk Protection

Xiaomi 13T/13T Pro - 3mk SilverProtection+ üvegfólia


Cikkszám: 3mk SilverProtection+(1217)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108540360 | Márka: 3mk Protection

Xiaomi 13T/13T Pro - 3mk SilverProtection+ üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Ön és telefonja biztonságáért. A védőfólia 400%-kal erősíti meg a kijelzőt, és az antimikrobiális bevonattal 99%-kal pusztítja el a baktériumokat, vírusokat, gombákat és penészgombákat. A SilverProtection+ tisztán tartja telefonját

- Vírusok, baktériumok, gombák és penész 24/7 megsemmisítése
- Telefonok gyűjtik a kórokozókat. A telefon folyamatosan gyűjti a kórokozókat. Minden alkalommal, amikor megnézi a telefonját, kórokozókat visz át korábban megérintett helyekről: ajtókilincsek, korlátok, kormánykerék. Tudta, hogy akár 300-szor több baktérium gyűlik össze egy mobiltelefon kijelzőjén, mint egy nyilvános vécében? Tudta, hogy naponta több mint 2000-szer érinti meg az okostelefon kijelzőjét, és potenciálisan veszélyes mikroorganizmusokat visz át rá? Az epidermisze, izzadsága, faggyúja és sminkmaradványai is felhalmozódnak a képernyőn. Az eszköz által generált hő ideális feltételeket teremt a vírusok, baktériumok és gombák fejlődéséhez. Tudta, hogy tudományos kutatások megerősítik a patogén baktériumok átvitelének lehetőségét az emberek között ugyanazon telefon használatával?
- Antimikrobiális bevonat. Az antimikrobiális bevonat, amelyet a SilverProtection+ használ, a vírusok, baktériumok, gombák és penészgombák 99%-át elpusztítja. A nap 24 órájában, a hét minden napján működik. Teljes biztonságot nyújt még akkor is, ha nem tudja megfelelően fertőtleníteni a készüléket. Tökéletes kiegészítője az okostelefon higiéniájának.
- Ütéselnyelő. A SilverProtection+ akár 400%-kal is erősíti az okostelefon képernyőjét. Hihetetlen, igaz? A fólia többrétegű szerkezete többek között egy ütésálló hátlapot hoz létre, amely minimalizálja a telefon károsodásának kockázatát. A képernyő cseréje költséges és időigényes lehet. Kímélje meg magát ettől.
- Kényelmes. Felesleges bevezetők nélkül - a SilverProtection+ kombinálja azt, ami fontos. A fólia annyira rugalmas, hogy szorosan és tartósan illeszkedik még a leggörbébb kijelzőkhöz is. Az ujja úgy siklik rajta, mint az edzett üvegen! És a hab a tortán: egy kiváló minőségű oleofób réteg, amely megkönnyíti a gondozást.
- Nedves rögzítés. A SilverProtection+ áttörést jelent a szerelés terén. Soha nem volt ilyen egyszerű! A fóliát egy speciális, a kijelző számára 100%-ban biztonságos gél felhasználásával alkalmazhatja, amely a készlet tartozéka. Légbuborékok és por? Felejtse el! A nedves telepítés tökéletes eredményt garantál, és nem igényel semmilyen tapasztalatot.
- Öntisztuló bevonat. A fólia élettartamának meghosszabbítása érdekében öngyógyító bevonatot használtunk. Ez azt jelenti, hogy a fólia működik és javítja az apró sérüléseket vagy karcolásokat, amelyeket a telefon használata okoz. A Self-Heal lehetővé teszi, hogy még hosszabb ideig élvezze a tökéletesen sima felületet!

GYIK - gyakran ismételt kérdések

- A SilverProtection+ fólia védi a koronavírus (SARS-CoV-2) ellen és csökkenti a COVID-19 kockázatát?
- A fólia a vírusok 99%-át megöli. A SARS-CoV-2 koronavírus viszont egy új mikroorganizmus, és még nem tudjuk erre a kérdésre a tiszta választ. A kutatások még folyamatban vannak, és a közeljövőben segítenek ennek a kérdésnek a megválaszolásában.

- Az antimikrobiális technológia állandóan működik?
- Igen, a technológia folyamatosan működik és védi telefonját. Ne feledje azonban, hogy az antimikrobiális fólia használata nem zárja ki az okostelefon higiéniájának fenntartásának szükségességét.

- Az antimikrobiális technológia biztonságos?
- Igen, a védőfóliák teszteltek és teljesen biztonságosak a felhasználó számára.

- A nedves szerelés biztonságos a telefon számára?
- Igen, a gél felhasználásával történő telepítés 100%-ban biztonságos a telefon számára. Mint bármely termék esetében, javasoljuk, hogy alaposan olvassa el az utasításokat a telepítés megkezdése előtt. Az alkalmazott gél mennyisége nem nagy, és ne aggódjon: nem fogja elárasztani az eszközt. Könnyen letörölheti a felesleges gélt a telepítés után.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett