Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769301216 Márka: WOZINSKY

Wozinsky WUC-PD-CL2B Lightning - USB-C PD 18W 480Mb/s 2m kábel - fekete


Cikkszám: WUC-PD-CL2B | EAN/Vonalkód: 5907769301216 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky WUC-PD-CL2B Lightning - USB-C PD 18W 480Mb/s 2m kábel - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky USB Type C - Lightning Power Delivery 18W kábel A Wozinsky kábel erős anyagból készült, amelyet egy megerősített házban lévő csatlakozóval zárnak. Tökéletes mind adatátvitelre, mind pedig készülékeink töltésére. A magas tartósságot, a stílusos dizájnt hozzáadva teljes képet kapunk az új Wozinsky termékről.
- USB Type C - Lightning kábel a Power Delivery gyors töltéstámogatással. Kiválóan alkalmas mobil eszközök, például okostelefonok és táblagépek energiájának megújítására.
- Kéz a kézben a gyors töltéssel - A kiegészítő támogatja a gyors Power Delivery PD 18W töltést, amely lehetővé teszi a okostelefonok energiájának még gyorsabb regenerálását.
- Azonnali és biztonságos töltés - vastag magokból álló kábel garantálja az expressz és stabil töltést. Mielőtt észrevennéd, a készüléked újra készen áll az akcióra!
- Intelligens chip – A kiegészítő intelligens menedzsment rendszert tartalmaz, amely optimálisan beállítja a feszültséget az adott készülékhez. Okostelefonod pontosan annyi áramot kap, amennyire szüksége van a lehető legrövidebb idő alatt történő helyreállításhoz, az akkumulátor károsodása nélkül.
- Töltés és adatátvitel egyszerre - Energiát újíthat meg fájlok átvitele közben, és fájlokat vihet át energia megújítása közben. Nem szükséges ablakok, amelyek csak egy lehetőség kiválasztására kényszerítenek.
- Megerősített kapcsolat - Minden kábel legkritikusabb pontja - a vezeték és a dugó közötti kapcsolat - további megerősítést kapott, hogy megakadályozza a repedéseket. Egy apró változtatás, amely jelentősen meghosszabbítja a teljes kiegészítő élettartamát.
- Tartós és strapabíró – A kábel magas minőségű, környezetbarát TPE-ből készült, rendkívül rugalmas és ellenáll a magas hőmérsékletnek és hajlításnak. Nem kell aggódnod, hogy az egész kábelt ki kell dobni, ha véletlenül meghúzod.
Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Csatlakozók: USB Type C / Lightning
- Anyag: PVC + TPE
- Funkciók: Adatátvitel/töltés
- Kompatibilitás: Lightning portos eszközök

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett