Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769308383 Márka: WOZINSKY

Wozinsky WTODB Bluetooth 5.3 audio adapter / AUX audio vevő


Cikkszám: WTODB | EAN/Vonalkód: 5907769308383 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky WTODB Bluetooth 5.3 audio adapter / AUX audio vevő


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky WTODB audio adapter Bluetooth 5.3 vevővel és AUX csatlakozóval

A Wozinsky WTODB audio adapter lehetővé teszi a vezeték nélküli hangátvitelt az okostelefonjáról közvetlenül az autó hangszóróira, ami növeli a kényelmet és a biztonságot vezetés közben. Kiváló és tiszta hangzást kínál, még zsúfolt városokban is. Akár 10 méteres hatótávolsága lehetőséget ad arra, hogy szabadon mozogjon az autóban és annak környékén, ami ideális utazás közben. A két okostelefon egyidejű csatlakoztatásának lehetőségének köszönhetően minden utas könnyedén kezelheti a lejátszási listákat és a beszélgetéseket.

Műszaki adatok:
- Márka: Wozinsky
- Modell: WTODB
- Csatlakozó típusa:
- USB-A (férfi)
- 3,5 mm mini jack (férfi)
- Bluetooth verzió: 5.3
- Hatótávolság: 10 m
- Anyag: műanyag, cink ötvözet
- Szín: fekete

A Wozinsky WTODB audio adapter legfontosabb előnyei:
- Lehetővé teszi a zenehallgatást és a telefonhívásokat kábelek használata nélkül. Az adapter vezeték nélküli hangátvitelre szolgál.
- Kiváló hangminőséget biztosít. Az adapter tiszta hangzást kínál interferencia és zaj nélkül.
- Univerzális alkalmazás - bármely AUX-os autóval kompatibilis.
- Szabadságot biztosít a mozgásban az összeköttetés elvesztésének kockázata nélkül. A Bluetooth 5.3 akár 10 méteres hatótávolságot biztosít.
- Egyszerre két okostelefonnal működik. Tökéletes megoldás családok és csoportok számára, akik együtt utaznak.

Vezeték nélküli hangátvitel

A Wozinsky WTODB audio adapter lehetővé teszi kedvenc zenéi hallgatását és a telefonhívások lebonyolítását vezeték nélküli kihangosító használata nélkül. Csak csatlakoztassa az adaptert az autó AUX portjához, párosítsa a telefonjával, és már kész is! Ez nagyszerű módja annak, hogy minimalizálja a vezető figyelemelterelését, ami nagyobb biztonságot eredményez az úton.

Tiszta hang minden körülmények között

A Wozinsky WTODB adapter garantálja a magas hangminőséget zavarok nélkül. Az előrehaladott Bluetooth 5.3 technológiának köszönhetően a hang tisztán és világosan kerül továbbításra, ami kulcsfontosságú a zenelejátszás és a telefonhívások során.

Univerzális adapter

A Wozinsky WTODB adapter bármilyen AUX porttal rendelkező járművel kompatibilis, függetlenül az autó márkájától és típusától. Az installálás egyszerű és intuitív, így azonnal élvezheti a vezeték nélküli hangátvitel előnyeit.

Akár 10 méteres hatótávolság

A Wozinsky WTODB adapter 10 méteres sugárban működik, ami azt jelenti, hogy szabadon mozoghat az autó közvetlen környezetében anélkül, hogy a hangminőség romlana. Ez különösen hasznos a csomagok bepakolásakor vagy tankoláskor.

Két okostelefonnal működik

A két okostelefon csatlakoztatásának lehetősége miatt a Wozinsky WTODB audio adapter ideális megoldás csoportosan vagy családosan utazók számára. Minden utas könnyedén válthat az eszközök között, kezelve a zenét vagy a telefonhívásokat.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett