Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769308734 Márka: WOZINSKY

Wozinsky WNBCC1 USB-C / USB-C PD 65W kábel 1 m - fekete


Cikkszám: WNBCC1 | EAN/Vonalkód: 5907769308734 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky WNBCC1 USB-C / USB-C PD 65W kábel 1 m - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky WNBCC1 kábel USB-C - USB-C PD 65W csatlakozókkal, 1 m hosszú - fekete

A Wozinsky WNBCC1 kábel az eszközeid hatékony és gyors töltésének kulcsa. A 65W Power Delivery technológiának köszönhetően hihetetlenül gyors töltést kínál, ideális nagy energiaigényű, kompatibilis eszközökhöz. A nejlonfonat kivételes tartósságot és kopásállóságot garantál, még intenzív használat mellett is. A robusztus és rozsdamentes csatlakozók minden körülmények között megbízhatóságot biztosítanak, és a gyors adatátvitel lehetővé teszi a fájlok egyszerű és gyors átvitelét az eszközök között. A biztonságos használat megakadályozza a kábel túlmelegedéséből adódó problémákat.

A Wozinsky WNBCC1 kábel legfontosabb előnyei:
- Villámgyors és hatékony töltést biztosít, ideális nagy energiaigényű eszközökhöz. Kompatibilis a 65W Power Delivery technológiával.
- Kopásálló. A nejlonfonat 10-szer tartósabbá teszi a kábel a standard kábeleknél.
- Szilárd és rozsdamentes csatlakozókkal rendelkezik – akár 7 kg-os terhelést is elvisel.
- Biztonságos töltési folyamatot kínál. Különösen akkor, ha túlmelegedne.
- Gyors adatátvitelt tesz lehetővé. Az adatátviteli sebesség akár 480 Mb/s.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: WNBCC1
- Csatlakozó típus: USB-C (hím)
- Teljesítmény: 65W
- Hossz: 1 m
- Anyag: nejlon
- Szín: fekete

Hatékony töltés Power Delivery technológiával

A Wozinsky WNBCC1 kábel fejlett 65W Power Delivery technológiát használ, amely nemcsak a töltési sebességet, hanem a hatékonyságot is biztosítja. Ez ideális megoldás a modern eszközök számára, amelyek nagy energiaigénnyel rendelkeznek. Ezen kábel használatával csökkentheti az eszköz teljes feltöltéséhez szükséges időt.

Tartósság és ellenállás nejlonfonatnak köszönhetően

A nejlonfonat használatának köszönhetően a Wozinsky WNBCC1 kábel kivételesen tartós és ellenálló a különböző típusú mechanikai sérülésekkel szemben. A nejlon védelmet nyújt a kopással és hajlítással szemben - akár 10,000 hajlítást is kibír.

Szilárd és ellenálló csatlakozók

A Wozinsky WNBCC1 kábel csatlakozói úgy lettek tervezve, hogy mechanikai terheléseket akár 7 kg-ig is kibírjanak. Ez különösen fontos azokban a helyzetekben, ahol a kábel húzásnak vagy szorításnak van kitéve. A csatlakozók robusztussága garantálja, hogy a kábel ismételt használat után is funkcionális és megbízható marad.

Biztonságos használat a Wozinsky WNBCC1 kábellel

A Wozinsky WNBCC1 kábel biztosítja az eszközöd biztonságát még maximális energiaátvitel mellett is, ami fontos az akkumulátor és az elektronika élettartamának megőrzése érdekében. Emellett minimálisra csökkenti a hővel kapcsolatos károk kockázatát.

Gyors adatátvitel

A Wozinsky WNBCC1 kábel akár 480 Mbps adatátviteli sebességet biztosít, ami tökéletes a nagyobb fájlok gyors átviteléhez az eszközök között. Így könnyedén áthelyezheted a fotókat, videókat, zenéket és nagyobb dokumentumokat másodpercek alatt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett