Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769308710 Márka: WOZINSKY

Wozinsky WNBAC1 USB-A / USB-C 2.4A kábel 1 m - fekete


Cikkszám: WNBAC1 | EAN/Vonalkód: 5907769308710 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky WNBAC1 USB-A / USB-C 2.4A kábel 1 m - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Wozinsky WNBAC1 kábel USB-A - USB-C 2.4A csatlakozókkal rendelkezik, 1 m hosszú - fekete. A Wozinsky WNBAC1 kábel nemcsak a gyors töltést biztosítja az eszközöd számára, hanem megbízhatóságot és biztonságot is nyújt a tartós kialakításának köszönhetően. A nylon fonat rendkívül tartóssá teszi - akár 10-szer tartósabb, mint a hagyományos kábelek. A hajlítószilárdságának (akár 10.000-szer) és a mechanikai terheléssel szembeni ellenállásának (akár 7 kg) köszönhetően hosszú távú szolgálatot biztosít. Továbbá, a nagy adatátviteli sebesség (480 Mbps) lehetővé teszi a fájlok gyors megosztását az eszközök között.

A Wozinsky WNBAC1 kábel legfontosabb előnyei:
- Gyors eszköztöltést tesz lehetővé. A kábel 2.4A árammal képes tölteni.
- Hosszú távú használatot garantál. A nylon fonat növeli a kábel tartósságát.
- Ellenálló és megbízható csatlakozókkal rendelkezik. Az USB-C és USB-A csatlakozók úgy vannak kialakítva, hogy akár 7 kg mechanikai terhelést is kibírjanak.
- Biztonságos használatot biztosít minden körülmények között. A kábel megelőzi a túlmelegedést.
- Gyors adatátvitelt biztosít az eszközök között. Az adatátviteli sebesség 480 Mbps.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: WNBAC1
- Csatlakozó típusa:
- USB-C (férfi)
- USB-A (férfi)
- Áram: 2.4 A
- Hossz: 1 m
- Anyag: nylon
- Szín: fekete

Gyors eszköztöltés: A Wozinsky WNBAC1 kábel jelentősen csökkenti az eszközök töltési idejét. Ennek köszönhetően gyorsabban visszatérhetsz az okostelefonod, tabletod vagy más eszközöd használatához. Ez a kábel számos eszközzel kompatibilis, így univerzális kiegészítője lehet az otthoni kellékeidnek.

Megbízhatóság a tartós kialakításnak köszönhetően: A Wozinsky WNBAC1 kábel rendkívül tartós a nylon fonat használatának köszönhetően. Akár 10.000 hajlítást is kibír, ami jelentősen megnöveli az élettartamát. A fonat nemcsak a sérülésekkel szembeni ellenállást növeli, hanem elegáns és modern megjelenést is kölcsönöz.

Csatlakozó biztonság és megbízhatóság: A Wozinsky WNBAC1 kábel USB-C és USB-A csatlakozói úgy vannak kialakítva, hogy akár 7 kg mechanikai terhelést is kibírjanak. Ezáltal kivételesen ellenállóak mindennapi használat során előforduló sérülésekkel szemben, mint például repedések vagy hajlítás. Ez a kialakítás biztosítja, hogy a kábel ne szakadjon meg véletlenül a töltés közben.

Biztonságos használat garantált: A Wozinsky WNBAC1 kábel a felhasználó biztonságát szem előtt tartva lett tervezve. A kábel különleges kialakítása megelőzi a túlmelegedést vagy az akkumulátor károsodását.

Hatékony adatátvitel: Gyakran dolgozol nagy fájlokkal? Gyorsan szeretnéd megosztani a fényképeket vagy dokumentumokat barátaiddal? A Wozinsky WNBAC1 kábellel az adatátviteli sebesség akár 480 Mbps is lehet, ami lehetővé teszi a gyors és hatékony fájlátvitelt az eszközök között.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett