Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769308376 Márka: WOZINSKY

Wozinsky WGWCB USB-A USB-C 20W hálózati töltő - fekete


Cikkszám: WGWCB | EAN/Vonalkód: 5907769308376 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky WGWCB USB-A USB-C 20W hálózati töltő - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky WGWCB hálózati töltő USB-A és USB-C csatlakozókkal, akár 20W - fekete A Wozinsky WGWCB hálózati töltő elengedhetetlen eszköz mindazok számára, akik gyors és hatékony módot keresnek két eszköz egyidejű töltésére. A két USB portnak (USB-A és USB-C) köszönhetően ez a modell lehetővé teszi okostelefonok, tabletek és kisebb elektronikus eszközök töltését. A teljesítményre tervezve, a töltő támogatja a leggyorsabb töltési technológiákat, biztosítva, hogy eszközeid mindig készen álljanak. A készülék kis mérete miatt ideális otthoni és utazási használatra egyaránt. A használat biztonságát CE és RoHS tanúsítványok garantálják.
Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: WGWCB
- Bemeneti teljesítmény: 100-240V 50-60Hz 0.5A
- Kimeneti teljesítmény:
- USB-C: 5V/3A, 9V/2.22A, 10V/2A, 12V/1.67A (max. 20W)
- USB-A: 5V/3A, 9V/2A, 10V/2A, 12V/1.5A (max. 18W)
- Anyag: PC, ABS
- Fekete szín
A WGWCB hálózati töltő legfontosabb előnyei:
- Optimális töltést biztosít két eszköz egyidejű töltéséhez. A töltő beépített USB-C és USB-A portokkal rendelkezik, amelyek együtt használva 15W teljesítménnyel működnek.
- Számos eszközzel kompatibilis. A töltő sokoldalú USB-C és USB-A csatlakozókkal rendelkezik, amelyek széles körű töltési megoldásokat kínálnak.
- Gyorsan és hatékonyan tölt. Beépített fejlett gyors töltési technológiákkal rendelkezik, mint például a Power Delivery 2.0 és 3.0, Quick Charge 2.0 és 3.0, SCP, FCP, BC1.2.
- Biztosítja a tartósságot és a hordozhatóságot. A töltő kompakt méretekkel és masszív kivitelével rendelkezik.
- Biztonságos. Valódi CE és RoHS tanúsítványokkal rendelkezik, amelyek magas minőségét igazolják.
USB-C és USB-A portok a gyors töltéshez A Wozinsky WGWCB töltő USB-C és USB-A portokkal van felszerelve, amelyek maximálisan 20W és 18W teljesítménnyel kínálnak gyors töltést. A két port egyidejű használatakor a töltési teljesítmény 15W, ami tökéletes a telefon és a tablet egyidejű töltésére.
Univerzális csatlakozók, széles kompatibilitás Az univerzális csatlakozóknak köszönhetően a Wozinsky WGWCB töltő számos eszközzel kompatibilis. Használható a legújabb okostelefonok, e-könyv olvasók, dohányhevítők, USB lámpák vagy akár power bankok töltésére. Ilyen sokoldalú felhasználhatósága elengedhetetlenné teszi minden otthonban és irodában.
Fejlett töltési technológiák az optimális teljesítmény érdekében A Wozinsky WGWCB töltő a legújabb töltési technológiákat használja, beleértve a Power Delivery-t és a Quick Charge-ot. Ezek a technológiák gyorsabb, mint a szokásos töltést tesznek lehetővé, ami különösen fontos azokban az esetekben, amikor gyorsan kell feltölteni az eszközeid (kompatibilis e szabványokkal).
Kompakt méretek, tökéletes utazáshoz Kis méretének köszönhetően a Wozinsky WGWCB töltőt könnyű csomagolni, így ideális utazásokhoz. A PC és ABS anyagokból készült masszív kialakítás biztosítja a tartósságot, így különböző körülmények között is bátran használhatod.
CE és RoHS tanúsítványok a biztonságos használatért A biztonság kulcsfontosságú egy töltő kiválasztásakor. A Wozinsky WGWCB modell CE és RoHS tanúsítványokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy megfelel az európai biztonsági szabványoknak. Ez biztosítja, hogy a termék biztonságos számodra és az eszközeid számára.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett