Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769308499 Márka: WOZINSKY

Wozinsky WDCCB autós töltő kijelzővel 50W 2xUSB-C / 2xUSB-A - Fekete


Cikkszám: WDCCB | EAN/Vonalkód: 5907769308499 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky WDCCB autós töltő kijelzővel 50W 2xUSB-C / 2xUSB-A - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fedezd fel a Wozinsky WDCCB autós töltő kivételes erejét és sokoldalúságát! Ez a modern töltő akár 50W maximális teljesítménnyel négy eszközt is képes egyszerre tölteni, így soha nem fogsz energiahiányban szenvedni utazás közben. Az integrált kijelző, amely megmutatja az aktuális feszültséget az autódban, teljes kontrollt biztosít a töltési folyamat felett. A Power Delivery és a Quick Charge gyors töltési technológiák támogatása azt jelenti, hogy az eszközeid villámgyorsan töltődnek fel. Az elegáns és tartós kialakítás, USB-A és USB-C portokkal felszerelve, nélkülözhetetlen eszközzé teszi ezt a töltőt minden autóban. Rendeld meg most, és élvezd a folyamatos energiát útközben!

Műszaki adatok:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Wozinsky WDCCB
- Bemeneti áram: DC 12V-24V
- Kimeneti áram:
- USB-C1: 5V/3A
- USB-C2: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A
- USB-A1: 5V/2.4A
- USB-A2: 5V/3A, 9V/2.25A, 12V/1.5A
- Maximális teljesítmény: 50W
- Anyag: műanyag
- Szín: fekete

A Wozinsky WDCCB autós töltő fő előnyei:
- Teljesítmény akár 50W-ig: Könnyedén töltheted még a legigényesebb eszközeidet is a maximális 50W teljesítménnyel.
- Egyszerre 4 eszköz töltése: Két USB-A és két USB-C porttal akár négy eszközt is tölthetsz egyszerre, időt és helyet takarítva meg.
- Aktuális feszültség kijelzése: Követheted az autód aktuális állapotát valós időben, és teljes kontrollt gyakorolhatsz a töltés felett.
- Power Delivery és Quick Charge gyors töltés: Az eszközeid villámgyorsan feltöltődnek, ami ideális a folyamatos mozgásban lévők számára.

A 50W teljesítmény garantálja a gyors és hatékony töltést: A Wozinsky WDCCB autós töltő lenyűgöző 50W teljesítményt kínál, amely garantálja a gyors és hatékony töltést különféle eszközök, például okostelefonok, táblagépek és laptopok számára. Még több eszköz egyidejű töltése esetén is a töltő stabil és magas hatékonyságú marad, így az eszközeid pillanatok alatt készen állnak.

Akár 4 eszköz egyidejű töltésének lehetősége: Két USB-A és két USB-C porttal a Wozinsky WDCCB töltő akár négy eszközt is képes egyszerre tölteni. Tökéletes megoldás azoknak, akik családdal vagy több eszközzel utaznak, így nincs szükség több töltő cipelésére. Az összes utas élvezheti a teljes akkumulátort az utazás során.

Az aktuális feszültség kijelzése teljes kontrollt biztosít: Az integrált kijelző lehetővé teszi a feszültség folyamatos monitorozását az autóban, növelve ezzel a használat biztonságát. Így biztos lehetsz benne, hogy minden eszköz optimálisan töltődik és bármilyen feszültséggel kapcsolatos probléma azonnal láthatóvá válik.

Gyors töltés Power Delivery és Quick Charge támogatással: A Wozinsky WDCCB töltő támogatja a legújabb gyors töltési technológiákat, mint a Power Delivery és a Quick Charge. Ennek köszönhetően az eszközeid akár 50%-kal is feltölthetők néhány perc alatt, ami elengedhetetlen, ha minden perc számít. Ez a tökéletes megoldás azoknak, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy hosszú ideig mellőzzék eszközeik használatát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett