Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769301476 Márka: WOZINSKY

Wozinsky vízálló biciklis táska csomagtartóra 25 liter sárga (WBB24YE)


Cikkszám: WBB24YE | EAN/Vonalkód: 5907769301476 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky vízálló biciklis táska csomagtartóra 25 liter sárga (WBB24YE)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky vízálló biciklis táska - 2 az 1-ben csomagtartó táska 25 liter - sárga (WBB24YE) 25 literes – ekkora kapacitással rendelkezik a Wozinsky WBB24YE táska. Így viheted magaddal hétvégi vagy hegyi kirándulásokra is. Rengeteg mindent elfér benne! Kivételesen tartós TPU anyagból készült, amely megóvja a holmidat az időjárási viszontagságoktól és a szennyeződésektől. Kiemelkedően stabil szerkezete miatt nem fél a karcolásoktól vagy kopástól.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: WBB24YE
- Anyag: TPU
- Kapacitás: 25L
- Méretek: 60 x 32 x 18 cm
- Súly: kb. 1.1 kg
- Szín: sárga

A Wozinsky WBB24YE vízálló csomagtartó táska legfontosabb előnyei:
- Megvédi tárgyaidat az esőtől, hótól vagy sérüléstől. A táska rendkívül tartós anyagból készült, és a feltekerős zárás hatékonyan védi annak tartalmát.
- Sok biciklis kaland társa lesz. Stabil, varrás nélküli szerkezettel rendelkezik, amely a legnagyobb kihívást jelentő útvonalakat is kibírja.
- Pillanatok alatt rögzítheted a biciklidre. A rögzítési rendszer számos típusú biciklis csomagtartóhoz alkalmazkodik.
- Kivételesen tágas. Akár 25 liter kapacitással rendelkezik!
- Az utónevük hasznosság. Belső zseb, fonott gumipánt és fényvisszaverő részletek is találhatók.

Különösen szoros és tartós csomagtartó táska A Wozinsky vízálló csomagtartó tásk megóvja tárgyaidat – bármilyen időjárási körülmények között. Kopásálló TPU anyagból készült, amely ellenáll a szakadásnak, karcolásnak, szennyeződésnek, esőnek vagy hónak. A csomagtartó táska varrás nélküli kialakítása szárazan tartja a dolgaidat. A táska feltekerős zárása szintén védi a tartalmát.

Stabil TPU biciklis táska szerkezet Nemcsak a láthatatlan varrások az előnyei! A táska külső részén rugalmas gumiból készült fonat található, amelyet számos helyzetben használhatsz – pl. rögzíthetsz vele nedves ruhákat vagy egy vízpalackot, illetve karabinerekkel bármit rögzíthetsz rá. A táska fényvisszaverő elemekkel és két stabil lábbal is fel van szerelve, amelyek védik a kopástól.

Könnyen felszerelhető csomagtartó táska Az állítható csatoknak köszönhetően a Wozinsky táska sokféle biciklis csomagtartóval kompatibilis. A teherhordóra szereléshez egyszerűen feszesítsd meg a bilincseket, és zára le az alsó forgó tartót. Az ilyen rögzítésnek köszönhetően a táska stabil, és könnyen és gyorsan eltávolítható a bicikliről.

25 liter tárhely még több dolognak A csomagtartó táska nagyon nagy kapacitással rendelkezik – akár 25 liter! Rengeteg dolgod elfér benne: ruhák, biciklis sisak, vízpalack, de akár elektronikai és biciklis javító felszerelések is. A csomagtartó táskában van egy zseb, amelynek köszönhetően könnyen megtalálhatod a konkrét tárgyakat.

Magas minőségű részletek a biciklis csomagtartó táskán Ez a táska mind makro-, mind mikroszinten elbűvöl majd. Megerősített csatokkal, tartós pántokkal és stabil rögzítéssel a csomagtartón rendelkezik. Tökéletes hosszabb utazásokhoz, pl. hétvégi kirándulások a városon kívül.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett