Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769362736 Márka: WOZINSKY

Wozinsky üvegfólia Xiaomi Poco F6 / F6 Pro


Cikkszám: Wozinsky Tempered Glass Xiaomi Poco F6 / F6 Pro | EAN/Vonalkód: 5907769362736 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky üvegfólia Xiaomi Poco F6 / F6 Pro


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

1200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky üvegfólia Xiaomi Poco F6 / F6 Pro A Wozinsky üvegfólia megvédi telefonja képernyőjét a mindennapi meglepetésektől. A legmagasabb minőségű anyagokból készült, nemcsak tartósságot, hanem átláthatóságot is kínál. Egyszerű összeszerelés és egy teljes applikációs készlet azonnali és problémamentes védelmet biztosít.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Sorozat: Wozinsky Üvegfólia
- Kompatibilitás: Xiaomi Poco F6 / F6 Pro
- Üveg keménysége: 9H

A legfontosabb előnyei a Wozinsky Üvegfóliának:
- Páratlan karcállóságot biztosít. A 9H keménységének köszönhetően a Wozinsky üvegfólia még az erős ütéseket is kibírja.
- Könnyen összeállítható. Lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan megvédje telefonja képernyőjét.
- Tökéletesen tapad az egész képernyő felületére, ami kiküszöböli a légbuborékok problémáját az alkalmazás során. Garantálja a tökéletes illeszkedést.
- Kristálytiszta marad, és ellenáll az ujjlenyomatoknak és a pornak. Ez a speciális bevonatok alkalmazásának eredménye, amelyek megkönnyítik a képernyő tisztítását.
- A készlet mindent tartalmaz, ami szükséges a tökéletes alkalmazáshoz: edzett üveg, képernyő tisztító kendők és egy porleszedő matrica. A teljes készlet garantálja, hogy az alkalmazás gyors és hatékony lesz.

9H keménységű üveg - védelem, mint még soha A Wozinsky üvegfólia kivételes 9H keménységgel rendelkezik, amely kulcsfontosságú a képernyő védelméhez a karcolások és ütődések ellen. Ez a magas keménységi szint védelmet nyújt még extrém helyzetekben is, ahol más üvegek meghibásodhatnak. Emellett a 9H keménység lehetővé teszi, hogy megőrizze a képernyő eredeti megjelenését anélkül, hogy befolyásolná a funkcionalitást vagy az érintési érzékenységet.

Az egyszerű telepítés időt és idegeket spórol A Wozinsky üvegfólia alkalmazási folyamata gyors és intuitív, amely lehetővé teszi, hogy önállóan telepítse az üveget szakemberek igénybevétele nélkül. Az mellékelt tartozékoknak köszönhetően minden telepítési lépés egyszerű és egyértelmű, minimalizálva a hibák kockázatát. Ez ideális megoldás azoknak, akik értékelik a kényelmet és a gyorsaságot, valamint azoknak, akik azonnal biztosítani kívánják telefonjukat.

Teljes tapadás légbuborékok nélkül A Wozinsky üvegfólia sorozat teljesen tapad a képernyő felületéhez anélkül, hogy légbuborékokat hagyna. Ez elengedhetetlen a megjelenített kép megfelelő minőségének és a használat komfortjának megőrzéséhez. Az üveg nem befolyásolja negatívan a képernyő érintőérzékelőinek működését, ami különösen fontos a modern okostelefonok esetében.

Kristálytiszta és ujjlenyomatvédelemmel ellátott A Wozinsky üvegfólia kristálytiszta marad, amely szükséges a megjelenített kép minőségének legmagasabb szinten tartásához. Különleges tükröződésmentes és oleofób bevonatok hatékonyan megakadályozzák az ujjlenyomatok és a por felhalmozódását a képernyőn.

Teljes applikációs készlet - minden, amire szükség van A Wozinsky üvegfólia készlet mindent tartalmaz a megfelelő alkalmazáshoz: üveg, képernyő tisztító kendők és egy porleszedő matrica. Ez nemcsak egyszerűvé, hanem átfogóvá is teszi a telepítést, így azonnal élvezheti a védelmet.

Nézze meg, hogyan telepítse a Wozinsky üveget

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett