Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769362606 Márka: WOZINSKY

Wozinsky üvegfólia Samsung Galaxy M15 számára


Cikkszám: Wozinsky Tempered Glass Samsung Galaxy M15 | EAN/Vonalkód: 5907769362606 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky üvegfólia Samsung Galaxy M15 számára


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky üvegfólia Samsung Galaxy M15 számára

A Wozinsky üvegfólia megvédi telefonod képernyőjét a mindennapi kellemetlenségektől. A legmagasabb minőségű anyagokból készült, így nemcsak tartósságot, hanem átlátszóságot is biztosít. Egyszerű összeállítás és egy teljes alkalmazási készlet lehetővé teszi az azonnali és problémamentes védelmet.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Sorozat: Wozinsky üvegfólia
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy M15
- Üveg keménysége: 9H

A Wozinsky üvegfólia legfontosabb előnyei:
- Páratlan karcállóságot biztosít. 9H keménysége révén a Wozinsky üvegfólia még erős ütésekkel szemben is ellenáll.
- Könnyen összeszerelhető. Lehetővé teszi a telefon képernyőjének gyors és hatékony védelmét.
- Tökéletesen illeszkedik a teljes képernyőfelülethez, ami kiküszöböli a légbuborékok problémáját az alkalmazás során. Garantálja a tökéletes illeszkedést.
- Kristálytiszta marad és ellenáll az ujjlenyomatoknak és a pornak. Ez a speciális bevonatok alkalmazásának eredménye, amelyek még könnyebbé teszik a képernyő tisztítását.
- A készlet mindent tartalmaz, ami a tökéletes alkalmazáshoz szükséges: edzett üveg, képernyőtisztító kendők és egy por eltávolító matrica. A teljes készlet garantálja, hogy az alkalmazás gyors és hatékony lesz.

9H keménységű üveg - védi, mint senki más
A Wozinsky üvegfólia rendkívüli 9H keménységgel rendelkezik, amely kulcsfontosságú a képernyő védelmében a karcolások és ütések ellen. Ez a magas keménységi szint még extrém helyzetekben is védelmet nyújt, ahol más üvegek megbukhatnak. Emellett a 9H keménység lehetővé teszi a képernyő eredeti megjelenésének megőrzését anélkül, hogy befolyásolná annak funkcionalitását vagy érintésérzékenységét.

Egyszerű telepítés időt és idegeket takarít meg
A Wozinsky edzett üveg telepítési folyamata gyors és intuitív, így saját magad is telepítheted az üveget anélkül, hogy szakemberek szolgáltatásait kellene igénybe venned. Az összeszerelési tartozékoknak köszönhetően minden lépés egyszerű és egyértelmű, minimalizálva a hibázási lehetőséget. Ideális megoldás azok számára, akik értékelik a kényelmet és a gyorsaságot, valamint azok számára, akik azonnal biztosítani akarják telefonjukat.

Teljes tapadás légbuborékok nélkül
A Wozinsky üvegfólia sorozat tökéletesen tapad a teljes képernyőfelülethez anélkül, hogy légbuborékokat hagyna maga után. Ez létfontosságú a megfelelő megjelenítési minőség és használati kényelem fenntartása szempontjából. Az üveg nem befolyásolja negatívan a képernyő érintőszenzorainak működését, ami különösen fontos a modern okostelefonoknál.

Kristálytiszta és ujjlenyomat-védett
A Wozinsky üvegfólia megőrzi kristálytiszta átlátszóságát, amely szükséges a megjelenített kép legmagasabb szintű minőségének fenntartásához. Speciális tükröződésmentes és oleofób bevonatok hatékonyan megakadályozzák az ujjlenyomatok és a por felhalmozódását a képernyőn.

Komplett összeszerelő készlet - mindent tartalmaz
A Wozinsky üvegfólia készlet mindent tartalmaz, ami a helyes alkalmazáshoz szükséges: üveg, képernyőtisztító kendők és egy matrica a porszemcsék eltávolításához. Ez nemcsak egyszerűvé, hanem átfogóvá is teszi a telepítést, így azonnal élvezheted a védelmet.

Láthatod, hogyan telepítheted a Wozinsky üveget

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett